| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
@ nikolassor Φίλε μου πραγματικά σε υπέρ ευχαριστώ. Πλέον έγινε ακριβώς όπως το ήθελα. Σ' ευχαριστώ και πάλι. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ. ----- χαχαχα. Από την καινούργια σεζόν των πρωταθλημάτων θα το ξεκινήσω. Για να βρεις 0-0 θα πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης. :-) Βέβαια η αλήθεια είναι πως σε ένα 0-0 η χασούρα είναι πολύ μεγάλη. ----- Όταν είπα ότι το βρήκα μόνος μου, όντως το βρήκα αλλά πρέπει να είχα κατεβάσει από το internet πάνω από 100 excelάκια. Και βέβαια από το google με τρελό ψάξιμο. ----- Επισυνάπτω και το τελικό αρχείο για όποιον το θέλει. ΥΓ : Κωδικός 1234, για όποιον θέλει να το επεξεργαστεί. Για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει δεν χρειάζεται ο κωδικός. ΥΓ1 : Τα κελιά H, I, J, S, T, U είναι κρυφά. ----- Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε μου. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] βοήθεια με συνάρτηση στο excel | Γωγω | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-06-13 19:42 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση που δεν δίνει το αποτέλεσμα αλλά τις επιμέρους πράξεις | ΓΙΩΡΓΟΣ1971 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-09-11 20:35 |
| [VBA] Login_SplashScreen σε excel πως μπορώ να το κάνω? | fotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-10 21:44 |
| Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 29-08-09 12:38 |
Η ώρα είναι 08:53.

Θεματικός Τρόπος