Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] [EXCEL] - Λογικά χρειάζομαι συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως να την κάνω.Βοήθεια παρακαλώ.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 07-05-17, 17:26
Όνομα: Νικόλας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή

Χαίρομαι που το έφτιαξες! Εγώ να σου πω την αλήθεια για να βρω άκρη, γύρισα στα χρόνια του λυκείου και των εξισώσεων με χαρτί και στυλό! :)

Τα δολλάρια τα έβαλα για να μπορώ να τραβήξω προς τα κάτω τις φόρμουλες και να κρατάει σταθερά τις τιμές που δεν πρέπει να αλλάζουν!

Για να μην εμφανίζεται το "ΤΙΜΗ" (ή "VALUE" σε αγγλική έκδοση), μπορείς απλά να βάλεις την IFERROR πριν από τις συναρτήσεις σου.
Πχ. Το IF(H4>0;H4;"") θα το κάνεις: IFERROR(IF(H4>0;H4;"");"-")
Στο δεύτερο μέρος της συνάρτησης, εκεί που έχω βάλει την παύλα (-) είναι αυτό που θα εμφανίζει όταν βγάζει σφάλμα. Οπότε μπορείς να το αφήσεις κενό ( "" ) ή ακόμα και να βάλεις κάποιο κείμενο (ή ακόμα και άλλη συνάρτηση!)

Το νου σου στα 0-0 ;) !!
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] βοήθεια με συνάρτηση στο excel Γωγω Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 10-06-13 19:42
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση που δεν δίνει το αποτέλεσμα αλλά τις επιμέρους πράξεις ΓΙΩΡΓΟΣ1971 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-09-11 20:35
[VBA] Login_SplashScreen σε excel πως μπορώ να το κάνω? fotis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 10-05-10 21:44
Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου NIC Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 29-08-09 12:38

Η ώρα είναι 16:10.