Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] [EXCEL] - Λογικά χρειάζομαι συνάρτηση αλλά δεν ξέρω πως να την κάνω.Βοήθεια παρακαλώ.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-05-17, 20:08
Όνομα: Νικόλαος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

@ nikolassor

Καταρχήν να σ' ευχαριστήσω που έκανες τον κόπο και μου έδωσες λύση.

Λύση την οποία βρήκα πριν 2 ώρες περίπου. :-)
Όπως και να έχει σ' ευχαριστώ και πάλι.

Aπ'οτι είδα χρησιμοποιήσαμε την ίδια λογική. Βέβαια εσύ έβαλες το $, το οποίο δεν ξέρω τι σημαίνει. :-)

Όπως και στο δικό σου, έτσι και στο δικό μου έχω κάποια θεματάκια τα οποία λογικά γίνεται να λυθούν :

* Πως γίνεται να αποκρύψω τους κωδικούς από τα κελιά C και D. ή εαν δεν γίνεται να τα αποκρύψω τουλάχιστον να τα κλειδώσω. Προσπάθησα με την προστασία φύλλου αλλά μου τα κλειδώνει όλα. Στην ουσία θα ήθελα να με αφήνει να γράφω μόνο στα κελιά Β και τα αποτελέσματα να μου τα δείχνουν τα άλλα κανονικά.

* Και το βασικό που δεν ξέρω άμα γίνεται.
Όταν βάζω την 1η απόδοση για παράδειγμα στο B3 μου εμφανίζει το κελί C4 κάποιον αριθμό (την συνολική επιστροφή).
Η ερώτησή μου είναι εαν αυτό γίνεται να μην συμβαίνει μέχρι να βάζω την απόδοση στο B4. Δηλαδή το C4 να μην μου βγάζει κάποιον αριθμό μέχρι να συμπληρώνω το B4.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx 1.xlsx (10,9 KB, 5 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] βοήθεια με συνάρτηση στο excel Γωγω Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 10-06-13 19:42
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση που δεν δίνει το αποτέλεσμα αλλά τις επιμέρους πράξεις ΓΙΩΡΓΟΣ1971 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-09-11 20:35
[VBA] Login_SplashScreen σε excel πως μπορώ να το κάνω? fotis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 10-05-10 21:44
Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου NIC Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 29-08-09 12:38

Η ώρα είναι 16:10.