| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα … σε όλους και ιδιαιτέρως τον φίλο μου τον Τάσο. Μια ερώτηση. Το Login_SplashScreen αφορά access σε excel πως μπορώ να το κάνω? |
|
| ||||
| ||||
|
Φίλε μου καλωσόρισες στην παρέα μας! Μπορείς να εφαρμόσεις στην Excel την ίδια προσέγγιση μ αυτή της Access προκειμένου να δημιουργήσεις μια Login Screen. Ούτε τα συμβάντα των αντικειμένων αλλά ούτε και η λογική σειρά στην εκτέλεση του κώδικα θα χρειαστεί να αλλάξει. Επισυνάπτω ένα συνημμένο για να το χρησιμοποιήσεις σαν αρχή. Με μικρές μετατροπές, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις του κώδικες από το υπάρχον αρχείο Login_SplashScreen στην Excel. Καλή αρχή και τα λέμε... Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ πολύ. Περιττό να πω Πάντα φιλικός και πρωτοπόρος.;) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Τι κάνω λάθος | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 25-04-15 20:50 |
| [Γενικά] Πως μπορώ να κάνω ένα μαζικό copy-paste; | PeterG | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-10-13 19:13 |
| [Συναρτήσεις] Πως κάνω εξαγωγή δεδομένων απο πίνακα; | koumpana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 29-05-12 10:21 |
| Βοήθεια για να κανω ομορφη τη βαση μου | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 29-08-09 13:38 |
Η ώρα είναι 17:16.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο