Ανανέωση ιστοσελίδας

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-01-17, 17:43
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή search box

καλησπέρα σας! εχω ενα πρόβλημα που μου φαίνεται σχετικά κουλό

εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να κάνω στο excel ένα search box. βρήκα ένα βίντεο στο youtube που περιγράφει αυτή την διαδικασία (επειδή δεν μπορώ να βάλω σύνδεσμο το βίντεο μπορείτε να το βρείτε με την ονομασία "Create a search box in Excel without VBA" του χρήστη Prashant Gupta και συγκεκριμένα απο το 1:57 που κάνει την διαδικασία απο την αρχή σωστά)

αν και είχα διαφορετικό πίνακα excel ακολουθούσα παρόμοια λογική αλλα μου έβγαζε σφάλμα (εικόνα 1). έκανα και ένα excel με δεδομένα όπως τα δικά του αλλά και πάλι το ίδιο σφάλμα βγάζει

το μόνο διαφορετικό στοιχείο που έχει το excel μου (και το παράδειγμα που επισυνάπτω και το πρωτότυπο) είναι οτι έχω βάλει μορφοποίηση στην στήλη Α για διπλότυπες τιμές.

ο τύπος που γράφει το βίντεο είναι " =AND(isnumber(search($F$7,A8)),$F$7<>"")"
γνωρίζει κάποιος τι λάθος συμβαίνει ή ξέρει κάποιον άλλον τρόπο για να γίνει κάτι παρόμοιο?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg εικόνα 1.jpg (20,5 KB, 32 εμφανίσεις)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx paradeigma.xlsx (9,8 KB, 19 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
cboBox Search γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 04-05-16 10:28
[ Φόρμες ] Phone Book Search noname Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 30-06-15 13:21
[ Εκθέσεις ] ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:ΒΔ.πρόβλημα με το search asarigiannis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 13-05-14 06:35
[ Συναρτήσεις ] ΒΔ.πρόβλημα με το search asarigiannis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 04-04-14 17:12
[Γενικά] Online Smart Search Spirosgr Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 03-02-12 09:50

Η ώρα είναι 18:55.