| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την κοινότητα, Προσπαθώ να φτιάξω μια βάση δεδομένων για τηλεφωνικό κατάλογο. Στη φόρμα της αναζήτησης έχω ένα πρόβλημα.... όταν κάνω αναζήτηση θέλω να μου εμφανίσει όλες τις εγγραφές με την λέξη κλειδί που του επιλέγω, αλλά μου εμφανίζει μόνο την πρώτη. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Ευχαριστώ εκ προτέρων. Φιλικά Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access...se-access.html |
|
| |||
| |||
|
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου...!!!! Κοντά είναι σε αυτό που θέλω να φτιάξω, αλλά εγώ θέλω εάν γίνεται να εμφανίζει τις γραμμές από κάτω όπως φαίνεται στην φόρμα "FrmAnazitisEpafis" |
|
|
|
Καλησπέρα. Υπάρχουν πολύ όμορφα και λειτουργικά πρότυπα επαφών. Δοκίμασε και προσάρμοσε, κάποιο από αυτά, με δεδομένο, ότι η βάση σου δεν περιέχει κάτι «περίεργο». |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει λύση σε αυτό που ζητάω??
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Στη λύση που προσπαθείς να δημιουργήσεις χρησιμοποιεί κύρια και δευτερεύουσα φόρμα. Η κύρια φόρμα, χωρίς να συνδέεται με κάποια δεδομένα, απλά φιλοξενεί τα κουμπιά και το πλαίσιο κειμένου. Θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια φόρμα συνεχόμενη με τις επαφές και να βάλλεις τα στοιχεία αυτά στην κεφαλίδα της. Έτσι θα απλοποιούσες τη λύση και το σχετικό κώδικα. Στη λύση σου τώρα: 1) Για να εμφανίσεις όλες τις εγγραφές πήγαινε στη σχεδίαση της φόρμας, διάλεξε τη δευτερεύουσα φόρμα και στις ιδιότητες καθάρισε τα πεδία: Link Master Field και Link Child Field. 2) Στον κώδικα επισημαίνω ότι η πρόταση Me.RecordSource = Task, αναφέρεται στην κύρια φόρμα (δε συνδέεται με δεδομένα) και όχι στη δευτερεύουσα, στην οποία θα αφανίζονται τα δεδομένα και στην οποία θα έπρεπε να αναφέρεται. O Νάσος σου πρότεινε μια πολλή καλή λύση. Τι θα κάνεις είναι δική σου επιλογή. Καλή συνέχεια. Φιλικά/Γιώργος ΥΓΘα πρέπει να αφαιρεθεί και η προέλευση δεδομένων από την κύρια φόρμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 25-06-15 στις 19:43. Αιτία: προσθήκη ΥΓ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Για διευκρίνιση του προηγούμενου μηνύματός μου, δες και τη συνημμένη ΒΔ. Χρησιμοποιείται βασικά ο δικός σου κώδικας. 1) Η φόρμα CONTCTS είναι μια υλοποίηση με μία φόρμα. 2) Η φόρμα FrmAnazitisiEpafis είναι υλοποίηση αυτού που προσπαθείς να πετύχεις (κύρια και δευτερεύουσα φόρμα). Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Η ΒΔ είναι σχεδόν έτοιμη και "λογικά" αύριο θα την ανεβάσω να την δείτε για τυχόν παρατηρήσεις προς το καλύτερο. Και πάλι σας ευχαριστώ!!!! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, Η ΒΔ είναι έτοιμη (με την βοήθεια σας), την επισυνάπτω για να την δείτε. Έχω δυο ερωτήσεις:
Φιλικά Γιώργος |
![]() |
| Ετικέτες |
| phone |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| cboBox Search | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-05-16 11:28 |
| [ Εκθέσεις ] ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:ΒΔ.πρόβλημα με το search | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-05-14 07:35 |
| [ Συναρτήσεις ] ΒΔ.πρόβλημα με το search | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 04-04-14 18:12 |
| [Γενικά] Online Smart Search | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-12 10:50 |
Η ώρα είναι 10:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο