Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλημέρα σε όλη την ομάδα, κάνετε πολύ καλή δουλεία. -πρώτη φορά ασχολούμαι με την access και βλέποντας 2 έτοιμες που έχω, έφτιαξα μια ΒΔ για καταχώρηση υπερωριών. όμως θέλω να κάνω αναζήτηση με κριτήρια. Επισυνάπτω τι έχω κάνει. -όποιος έχει την διάθεση ας αφιερώσει λίγο χρόνο. ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Αστέριε καλημέρα και καλώς ήρθες στο Forum Έφτιαξα τα κριτήρια στην αναζήτηση. |
| |||
| |||
![]()
Στέλιο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου. θα σε ''ενοχλήσω'' εαν χρειατώ κάτι. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Στο συμβάν με το άνοιγμα των εκθέσεων έχω ορίσει να παίρνει ώς πηγή δεομένων (Recordsource) τα αποτελέσματα του ερωτήματος που ορίσθηκε στην φόρμα. |
| |||
| |||
![]()
ευχαριστώ και πάλι..
|
| |||
| |||
![]()
στέλιο καλησπέρα και πάλι, εκτιμώ τον χρόνο σου να με βοηθήσεις στην πρώτη μου εαφρμογή στην access. θα ήθελα μια τελευταια βοήθεια:έκανα μερικές αλλαγές και θα ήθελα στην νέα εκτύπωση:υπερωρίες όλων,να εμφανίζει μόνο το τμήμα με συνολικό άθροισμα των ωρών ανα μήνα. ευχαρίστώ. |
| |||
| |||
![]()
Αστέριε καλημέρα Έφτιαξα κάτι με βάση την αρχική βάση. Δες αν σε ικανοποιεί. Θεωρώ πως δεν πρέπει να σβήσεις την ημερομηνία. Τον μήνα μπορείς να τον πάρεις από την ημερομηνία με την συνάρτηση format. |
| |||
| |||
![]()
σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου. ![]() |
| |||
| |||
![]()
Στέλιο λειτουργεί άψογα,ήδη ξεκίνησα να το λειτουγώ,ευχαριστώ. Θα ήθελα αν μου πεις ,στην εκτυπωση: συγκεντρωτικα ανα τμημα, πως θα μπορεί να ξεχωρίζει τους μηνες ανα ετος?Εάν προσθέσω καταχώρηση για 2015,τα κάνει ένα.θα ήθελα να ήταν ξεχωριστά.Γίνεται? |
| |||
| |||
![]()
Αστέριε καλησπέρα Λάθος δικό μου. Έβαλα και το πεδίο έτος στο ερώτημα από το οποίο παίρνει στοιχεία η έκθεση και τώρα σε ρωτάει πρίν ποιου έτους τα στοιχεία θέλεις να παρουσιάσει. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cboBox Search | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-05-16 11:28 |
[ Φόρμες ] Phone Book Search | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-06-15 14:21 |
[ Εκθέσεις ] ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:ΒΔ.πρόβλημα με το search | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-05-14 07:35 |
[Γενικά] Online Smart Search | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-12 10:50 |
Η ώρα είναι 16:37.