Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Πρότυπα] Πως να συνδεσω μια βάση δεδομένων με καποιο πρότυπο του excel?

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-02-16, 17:53
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα

Απόστολε, πιθανόν δεν έκανες εισαγωγή των δεδομένων από το excel στην Access, αλλά σύνδεση (Link).

Αν δεν αφιερώσεις χρόνο για μελέτη της access δεν πρόκειται να πας μακριά.

Θα κάνεις λάθη και θα κολλάς ακόμα και στα πιο απλά, χωρίς να μπορεί
να σε βοηθήσει κάποιος, αφού θα σου λείπει η σχετική ορολογία και δε θα μπορείτε να συνεννοηθείτε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-16, 18:07
Όνομα: αποστολος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Νομίζω οτι σε μπερδεψα , τον πίνακα τον έκανα στο excel , εκεί συναντώ και το πρόβλημα , αποφάσισα να τον φτιάξω στο excel και μετά να ασχοληθώ με την access ακριβως για να τα πάρω ενα -ενα , απλά μεσα απο το excel αλλαξα μια τιμή για να κανω testing άλλα δεν ανανεώνεται στον πίνακα αυτό θελω να ρωτήσω,
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Αντίγραφο του Ιανουάριος 2014 pinakas test.xlsx (17,5 KB, 24 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolis_montana : 13-02-16 στις 18:19.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-16, 18:23

Προεπιλογή

Κάνε δεξί κλικ σε κάποιο κελί του συγκεντρωτικού πίνακα και στο μενού που θα εμφανιστεί κάνε κλικ στην επιλογή Refresh (ανανέωση)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-16, 18:27

Προεπιλογή

Ακριβώς, να σε καλά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-02-16, 20:46

Προεπιλογή

Μπορώ σε ενα φύλλο εργασίας που έχω 12 πίνακες ξεχωριστους να φτιάξω εναν πινακα συγκεντρωτικό που να εμπεριέχει και τους 12 αλλα και αλλους απο άλλο .xls?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-02-16, 21:50

Προεπιλογή

Ένας τρόπος είναι, αφού ανοίξεις και το άλλο βιβλίο εργασίας, να συγκεντρώσεις όλα τα δεδομένα σε μία ενιαία περιοχή και να τη χρησιμοποιήσεις ως πηγή για το συγκεντρωτικό πίνακα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-16, 02:50

Προεπιλογή

Φιλε Γιώργο πραγματικά σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοηθεια σου μεσα απο την καρδιά μου!

Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα ολες αυτές τις μέρες και δεν βρίσκω λύση, Ισως σκαλώνει το πρόγραμμα ίσως κάποιο bug ή εκανα καμια βλακεία , εχω καποια παλιά δεδομένα περασμένα σε εξελ καιπροσπαθώ να τα περάσω απο το excel αλλα κατι παει στραβά και ενώ μπαίνουν τα δεδομένα σαν φύλλο μου βγάζει μαζί και ενα σφάλμα αποθηκευσεις αυτόματης διορθωσης λεει και δεν ξερω αν ειναι κατι σοβαρό ή απλά να το παραλείψω και να συνεχίσω την δουλειά μου, στα βιβλια μου και στο manual δεν καταλαβα τι παίζει και πως να το απενεργοποιησω αλλα φοβάμαι μην το βρώ μπροστά μου αργότερα, δεν ξέρω γιατι γινεται αλλα τις περισσότερες φορές κρασάρει το office ενω πάω να εισάγω πίνακα ή δεδομένα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.. , ισως κατι πήγε στραβά οταν καταχωρούσα τα δεδομένα στο excel, τώρα που το σκέφτομαι τζαμπα δουλειά έκανα επρεπε να φτιάξω εναν πίνακα και να αρχισω να τα περνάω κατευθίαν στην Access και μια ερωτηση ακόμη το πρώτο πεδίο του πίνακα θα ειναι ημερομηνία αρα να παραλείψω το πρωτευων κλειδί αν το λέω καλά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-16, 08:38

Προεπιλογή

Φίλε Τόλη δεν μπόρεσα να αντιληφθώ τις αιτίες των προβλημάτων και συνεπώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια λύση.

Κατά την εισαγωγή δεδομένων στην Access από το Excel πιθανόν ο οδηγός να προτείνει να προσθέσει ένα πεδίο ως πρωτεύον κλειδί.

Καλύτερα να κάνεις αποδεκτή την πρόταση.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. panda72 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-04-14 18:39
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 01-02-13 19:34
Πρόβλημα με βάση δεδομένων dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 16-02-12 17:03
Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο vasia_gou Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 27-12-11 17:21
[ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ chris1978 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 09-12-10 09:59

Η ώρα είναι 17:48.