Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 22-12-11, 19:33
Όνομα: Βάσια
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο

Καλησπέρα σας,

Έχω ξανακάνει μία ερώτηση παλιότερα και με βοηθήσατε πάρα πολύ. Ελπίζω και τώρα.

Λοιπόν, το πρόβλημά μου είναι το εξής:

Χρησιμοποιώ ένα πρότυπο στην Access που λέγεται Καραχώρηση Παραγγελιών. Έχω βάλει πολλές εγγραφές σαν πελάτες και τις παραγγελίες τους με τα κατάλληλα ποσά. Τώρα που θέλω να περάσω τις αποδείξεις, όταν πάω στην πρώτη παραγγελία που για παράδειγμα το ποσό είναι 2,300 €, ο πελάτης έχει δώσει 3,000 €. Μου βγαίνει το νούμερο -700 €, αλλά όταν πάω να περάσω άλλη απόδειξη, σε δεύτερη παραγγελία, δεν μου προσθέτει και το προηγούμενο ποσο. Δηλαδή στη δεύτερη παραγγελία το ποσό είναι 1,000 €, να μου βγάζει 300 € , αφού έδωσε παραπάνω χρήματα στην προηγούμενη απόδειξη. Δεν ξέρω αν είναι κατανοητά αυτά που σας γράφω;

Να είστε καλά....
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Πρότυπα] Πως να συνδεσω μια βάση δεδομένων με καποιο πρότυπο του excel? tolis_montana Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 17 26-02-16 08:38
[Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. panda72 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-04-14 18:39
[Συναρτήσεις] ΜΙΝ ΜΑΧ αυτόματη καταχώρηση PANIK Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 13-04-12 14:51
[Γενικά] ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 09-02-12 19:52
[VBA] Αυτοματη Καταχωρηση! DimitrisK Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 03-02-10 20:33

Η ώρα είναι 06:48.