| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας , είμαι ο Απόστολος , πολύ χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ! Εχω ξεκινήσει να διαβάζω βιβλία για τοExcel και Access ώστε να καταφέρω να υλοποιήσω ένα project. που θελω να φτιάξω, σχετικά απλό υποθέτω. Θελω μέσω της access να δημιουργήσω μια φόρμα με τις βασικές κατηγορίες και υποκατηγορίες των προιόντων μου ώστε να μπορώ να εισάγω δεδομένα (καθημερινές πωλήσεις) και όλο αυτό να παραπέμπει σε καποιο έτοιμο πρότυπο αναφοράς πωλήσεων προιόντων . Σκέφτομαι να το κάνω ως εξής , [*]Να φτιάξω μια βάση δεδομένων από διαχείριση πίνακα επιλογών[*]Να φτιάξω κατηγορίες και υποκατηγορίες [*]Να εισάγω τα δεδομένα από καποια αρχεία excel που έχω καταγεγραμένα παλαιότερα δεδομένα[*]και έπειτα εδώ θα χρείαστώ λίγο βοήθεια.. , Πώς θα συνδεσω αυτήν την db με ένα ή περισσότερα ετοιμα πρότυπα-templates που υπάρχουν και σε τι κατάληξη θα το κάνω save όλο αυτό το προτζεκτ ? ..θα είναι σαν exe , θα είναι σε κάποιο server ,ή σε καποιο φάκελο και τι προτείνεται? Επίσης θελω να είναι ευχρηστο γιατί θα το ενημερώνουν και θα καταχωρεί και ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας άλλα παράλληλα να μπορώ να επεξεργαστώ το αρχείο στην αρχική του μορφή και να το αναβαθμίζω κάθε τόσο . Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. | panda72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-04-14 18:39 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 19:34 |
| Πρόβλημα με βάση δεδομένων | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-02-12 17:03 |
| Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο | vasia_gou | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-12-11 17:21 |
| [ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 09:59 |
Η ώρα είναι 09:01.

Θεματικός Τρόπος