26-02-16, 02:50
|
| Όνομα: αποστολος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-01-2016
| |
Φιλε Γιώργο πραγματικά σε ευχαριστώ για την πολύτιμη βοηθεια σου μεσα απο την καρδιά μου!
Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα ολες αυτές τις μέρες και δεν βρίσκω λύση, Ισως σκαλώνει το πρόγραμμα ίσως κάποιο bug ή εκανα καμια βλακεία , εχω καποια παλιά δεδομένα περασμένα σε εξελ καιπροσπαθώ να τα περάσω απο το excel αλλα κατι παει στραβά και ενώ μπαίνουν τα δεδομένα σαν φύλλο μου βγάζει μαζί και ενα σφάλμα αποθηκευσεις αυτόματης διορθωσης λεει και δεν ξερω αν ειναι κατι σοβαρό ή απλά να το παραλείψω και να συνεχίσω την δουλειά μου, στα βιβλια μου και στο manual δεν καταλαβα τι παίζει και πως να το απενεργοποιησω αλλα φοβάμαι μην το βρώ μπροστά μου αργότερα, δεν ξέρω γιατι γινεται αλλα τις περισσότερες φορές κρασάρει το office ενω πάω να εισάγω πίνακα ή δεδομένα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.. , ισως κατι πήγε στραβά οταν καταχωρούσα τα δεδομένα στο excel, τώρα που το σκέφτομαι τζαμπα δουλειά έκανα επρεπε να φτιάξω εναν πίνακα και να αρχισω να τα περνάω κατευθίαν στην Access και μια ερωτηση ακόμη το πρώτο πεδίο του πίνακα θα ειναι ημερομηνία αρα να παραλείψω το πρωτευων κλειδί αν το λέω καλά?
|