Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, Σε αρχείο με περιπου 2000 γραμμές θέλω να διαγράψω γραμμές οι οποιες σε μία στήλη δεν περιέχουν την τιμή που θέλω... Κώδικας: Sheets("Sheet1 (4)").Select I = Cells(Rows.Count, "D").End(xlUp).Row 'Range("d" & (I + 1)) = "last row" For K = I To 1 Step -1 If Range("D" & K) <> "Bounced and cleared" Then Range("D" & K).EntireRow.Delete End If Next K Παρατήρησα όμως οτι καθυστερεί αρκετά ώστε να μου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα Μήπως υπάρχει πιό σύντομος τρόπος ; Μπορείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις να το ψάξω ; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Epeksergasia macro-entolis | ilcamorista | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-12-16 08:47 |
Πρόβλημα με μεγάλη μακροεντολή | bdim20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-10-14 10:32 |
Macro - πληροφορία | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-06-14 20:37 |
Εντολή μή εκτέλεσης κώδικα vba | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 14-01-14 11:15 |
[VBA] Καθυστέρηση της φόρμας | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-02-13 17:25 |
Η ώρα είναι 06:08.