![]() |
Μεγάλη καθυστέρηση εκτέλεσης macro Καλημέρα, Σε αρχείο με περιπου 2000 γραμμές θέλω να διαγράψω γραμμές οι οποιες σε μία στήλη δεν περιέχουν την τιμή που θέλω... Κώδικας: Sheets("Sheet1 (4)").SelectΠαρατήρησα όμως οτι καθυστερεί αρκετά ώστε να μου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα Μήπως υπάρχει πιό σύντομος τρόπος ; Μπορείτε να μου δώσετε κατευθύνσεις να το ψάξω ; |
Καλημέρα Δεν βλέπω μεγάλη καθυστέρηση. Δοκίμασε το παρακάτω: Με τον κώδικα αυτόν: Κώδικας: Sub postNumb()και με αυτόν: Κώδικας: Sub test()χρόνος εκτέλεσης 0,11 sec |
καλημέρα Σπύρο, έκανα λάθος ειναι περιπου 12000 οι γραμμες δοκιμαζω αυτά που μου έγραψες και ενημερωνω Ευχαριστώ, :) |
παλι έχω καθυστέρηση πάνω από πέντε λεπτά σίγουρα ... :( το laptop ειναι Hp 6475b,είναι ΟΚ σχετικά. |
Δοκίμασα με 12000 γραμμές Ίδιος κώδικας Ζητούμενο: διέγραψε τιμές < 5000 Χρόνος 0,34 sec |
Χμ. Κάτι δεν γίνεται σωστά στο δικό μου.... αυτό τον κώδικα χρησιμοποιώ και χρησιμοποιώ αλλο αρχείο με μόνο μία στήλη ..... Κώδικας: Sub DeleteRows() |
Αυτό είναι «λίγο» διαφορετικό από αυτό που ζήτησες στην αρχή Λοιπόν... Κώδικας: Sub DeleteRows()Αν θέλεις άλλο είδος άλλαξε αυτό xlCellTypeConstants και αυτό xlNumbers |
| Η ώρα είναι 17:18. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.