| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, κατ' αρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ όλους για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρετε, και να ζητήσω την βοήθεια σας. Το δεδομένα: Έχω δημιουργήσει έναν πίνακα πελατολογίου, (προς το παρών μόνο ένας, με στοιχεία επικοινωνίας) έχω δημιουργήσει και ένα ερώτημα με βάση τον πίνακα και μια φόρμα με βάση το ερώτημα. Μέσα στην φόρμα έχω βάλει και ένα πεδίο αναζήτησης + κουμπί (για την αναζήτηση) με το "κλικ" στο κουμπί τρέχει ένα φίλτρο π.χ [ΕΠΩΝΥΜΟ] Like "*" & [forms]![ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΕΛΑΤΗ_F]![ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ] & "*" όλα καλά μέχρι εδώ Το πρόβλημα: όταν προσπαθώ να "εμπλουτίσω" το φίλτρο, βγάινουν πάνω απο 255 χαρακτήρες. και μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. υπάρχει κάποιος τρόπος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. μαύρα μεσάνυχτα απο VBA για αυτό όποιος προσπαθήσει να βοηθήσει να το κάνει όσο πιο αναλυτικά γίνεται και να έχει και υπομονή |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, καλωσόρισες στην παρέα μας. Κατά τη γνώμη μου, για να ελπίζεις σε κάποια βοήθεια, θα πρέπει να ανεβάσεις ένα δείγμα της ΒΔ και να καθορίσεις ακριβώς πως θα φιλτράρονται οι εγγραφές. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Έχεις δίκιο Γίωργο, ευχαριστώ για την παρατήρηση. ανεβάζω το αρχείο αυτό youtube.com/watch?v=wCPs4aE5I2w είναι το βίντεο απο το οποίο πήρα οδηγίες |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Στην επισυναπτόμενη ΒΔ η αναζήτηση έχει επεκταθεί και στο όνομα. Για την υλοποίηση: 1) Στο ερώτημα δημιουργήθηκε ένα νέο πεδίο το fName με τιμή [ΕΠΟΝΥΜΟ] & "_" & [ΟΝΟΜΑ]. 2) Τροποποιήθηκε η μακροεντολή, ώστε η αναζήτηση να γίνεται στο πεδίο fName. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες, θέλω να επεκτείνω το ερώτημα σε όλα τα πεδία, (και σε άλλα τόσα )αυτό γίνεται με τον ίδιο τρόπο ή υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των πεδίων (όπως π.χ. στους χαρακτήρες του φίλτρου?) |
|
| |||
| |||
|
Μπορείς να επεκτείνεις τη μέθοδο και σε άλλα πεδία. Νομίζω ότι ένα ερώτημα μπορεί να έχει μέχρι 255 πεδία. Υπάρχει και η αλάνθαστη μέθοδος της δοκιμής. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Μεγάλη καθυστέρηση εκτέλεσης macro | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-10-14 22:30 |
| [VBA] Autofill σε μακροεντολή | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-14 22:03 |
| [Γενικά] Πρόβλημα με μακροεντολή | mike04 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-04-12 08:13 |
| [Excel07] Μακροεντολή | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-04-12 20:46 |
| Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
Η ώρα είναι 12:48.

)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο