Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας ξανα.εχω ενα προβλημα ψαχνω 1) μια συναρτηση η οποια να υπολογιζει με βαση τη σημερινη ημερομηνια και την ημερομηνια που θα του οριζω αν ειναι αμεσα ή μη αμεσα και τα αμεσα να μου το εμφανιζει με κοκκινο.σας επισυναπτω το πινακα.αν μπορειτε να το δειτε ευχαριστω πολυ. 2)και αλλη μια ερωτηση υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να καταχορω τα δεδομενα απο παραθυρο διαλογου σαν την αξες στο εξελ? και να μου τα εμφανιζει στο φυλλο εργασιας. 3)και πως μπορω να μορφοποιησω γενικα το excel δηλαδη εχω ενα πινακα και θελω να μην υπαρχουν τα διπλα κελια που δεν χρειαζομαι. σας ευχαριστω για το χρονο σας με πολυ εκτιμηση |
|
![]()
Καλημέρα Απαντήσεις: 1 ) Επειδή στο αρχείο σου έχει τρεις ημερομηνίες και δεν ξέρω με ποιά θα συγκριθεί το σήμερα η σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί μια IF ως εξής: Έστω σήμερα 12/10/2014 έστω η ημερομηνία σου 25/11/2014 IF(ημερομηνία = σήμερα + χ μέρες ; δώσε "άμεσα" ; αλλιώς "μη άμεσα") αυτό αν κατάλαβα την ερώτηση καλά. Το κόκκινο θα γίνει με μορφοποίηση υπό όρους 2 ) Ναι μπορείς να καταχωρείς δεδομένα με φόρμα εισαγωγής (και πολλά άλλα ακόμα) αλλά αυτό προϋποθέτει δημιουργία φορμών και κώδικα vba. 3 ) Μπορείς ή να «σβήσεις» τα περιγράμματα των κελιών από κορδέλα >>> View >>> στην ενότητα εμφάνιση >>> ξετικάρεις την επιλογή γραμμές πλέγματος ή με κώδικα vba περιορίζεις την περιοχή «δράσης» στα όρια που θέλεις |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ερώτηση με συνάρτηση στο Excel | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-05-16 19:21 |
[ Ερωτήματα ] Η ερώτηση του αδαή.... | Lefteris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-07-11 13:13 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση - ερώτηση | toxicity | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-01-11 07:04 |
Ερωτηση για μακροεντολή | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-06-10 19:31 |
Η ώρα είναι 00:29.