| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα, Γιώργο ηταν το επόμενο βήμα μου. ΝΑ εισάγω vba ετσι ωστε να γινει τοσο απλό στην εφαρμογή του που να μην χρειάζεται σχεδον καμια "ειδικότητα" του excel για να μπορέσεις να το τρέξεις. Θα ανεβάσω αργοτερα το ολοκληρωμένο excel και θα βγάλω το πως το σκέφτηκα ;) |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Άγγελε ελπίζω να το κάνεις σύντομα. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Το συνημμένο αρχείο, καλύπτει όλες τις περιπτώσεις. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα. Σας ανεβάζω να αρχειο με την ολοκληρωμένη εισαγωγη δεδομένων για την diesel. Το να βαλω τις macro για να που εσαγει δεδομένα στον κατάλληλο πιπνακα δεν ειναι δυσκολο. Αυτο που θέλω ειναι την ωρα που πατας εισαγωγη να ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ νέα γραμμη στον κατάλληλο πινακα και να μπαινουν εκει τα δεδομένα. Γιατι παρατηρησα οτι εαν αφησω εγω γραμμες κενες ετσι ωστε να μπαινουν τα δεδομένα το καθαρό κερδος βγαζει τρελές αποκλίσεις. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Άγγελε, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο μήνυμά σου #12, περίμενα μια ολοκληρωμένη και πλήρως λειτουργική εφαρμογή, η οποία ,με τη βοήθεια κώδικα, θα υπολόγιζε το κέρδος και θα διευκόλυνε την εισαγωγή δεδομένων. Αυτό που ανέβασες δεν έχει κώδικα ούτε για την εισαγωγή των δεδομένων ούτε για τον υπολογισμό του κέρδους. Μήπως ανέβασες λάθος αρχείο; |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Άγγελε κοίτα το συνημμένο Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Θανάση και Γιώργο Δεν έκανα λαθος ανέβασμα.Σωστό έκανα.Λάθος διατύπωση έκανα στην απάντηση #12. Οταν εννούσα ολοκληρωμένο ήθελα να πώ συμπληρωμένο. :) Ζητώ συγνώμη. Υπάρχει κάτι τώρα που με προβληματίζει και επειδή είναι χρηματικό το θέμα και αν κάνω λάθος κάποιος θα μου πάρει το κεφάλι θέλω να με βοηθησετε στο εξης. Τρέχοντας το δικο μου exel που ειχα εξ αρχης, βγαζω ενα Α κέρδος καθαρό. Τρέχοντας του Θανάση ομως βγάζω 300€ μείον. Ακόμα το macro σου Θαναση ειναι ακριβως αυτο που ψάχνω. Θα ήθελα όμως να φτιάξω και ένα που να πατας το button και να σου βγάζει συνολικο καθαρό κέρδος. Θα προσπαθησω να το κάνω και αυτό. Δείτε λίγο τα δυο διαφορετικά excel με τα ιδια δεδομένα που βγαζουν διαφορερικό καθαρό κερδος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη angalt82 : 22-10-14 στις 08:03. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Φίλε μου είσαι πολύ μπερδεμένος: 1) Γράφεις «Τρέχοντας το δικο μου exel που ειχα εξ αρχης, βγαζω ενα Α κέρδος καθαρό» Αυτό που γράφεις δεν είναι σωστό. Εσύ εξαρχής δεν είχες τίποτα. Το excel σου το έφτιαξε ο Θανάσης συνεπώς είναι δικό του. 2) Γράφεις επίσης: «Τρέχοντας του Θανάση ομως βγάζω 300€ μείον. Ακόμα το macro σου Θαναση ειναι ακριβως αυτο που ψάχνω» Αυτό με το οποίο έκανες τη σύγκριση, το οποίο βγάζει κέρδος μικρότερο κατά 300 € και το οποίο ανέβασες, σου το έφτιαξα εγώ (Γιώργος όχι ο Θανάσης). Μολονότι και εγώ και ο Θανάσης σε προειδοποιήσαμε ότι το αρχικό excel (το πρώτο που ανέβασε ο Θανάσης) δε δίνει σ’ όλες τις περιπτώσεις σωστά αποτελέσματα, εσύ κόλλησες σ’ αυτό, αντί να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις πολλές λύσεις που ακολούθησαν. 3) Γράφεις «Θα ήθελα όμως να φτιάξω και ένα που να πατας το button και να σου βγάζει συνολικο καθαρό κέρδος. Θα προσπαθησω να το κάνω και αυτό.» Αυτό δεν είναι σωστό. Μέχρι τώρα, ότι έγινε, δεν έγινε από σ’ ένα αλλά απ’ άλλους (Θανάση, Γιώργο). 4) Βλέπω στο προφίλ σου ότι είσαι καλός στο Excel και την VBA. Αφού έχεις τη δυνατότητα με χαρά θα έβλεπα και μια λύση δική σου. Φιλικά/Γιώργος |
|
| ||||
| ||||
| Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Για να μπορέσω να πατήσω πάνω σε αυτην και να στήσω το project. Ευχαριστω |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Άγγελε, αν και σου έστειλα διορθωμένο αρχείο, δεν δούλεψες πάνω σε αυτό ,και επειδή βλέπω ότι δεν έχεις ξεκαθαρίσει, τι θα ακολουθήσεις, θα σου πρότεινα την λύση του Γιώργου, που δεν χρειάζονται, τύποι κλπ. Και για το περί δικαίου αίσθημα ανεβάζω, και την λύση, με βάση το τελευταίο αρχείο. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-11-16 20:18 |
| [ Πίνακες ] Σχέση πινάκων | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-14 13:29 |
| [Excel07] Αντιγραφή ενός μεταβαλομενου κελιού σε σχέση με την ημερομηνία. | ΘωμάςΜπόκιας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-08-13 13:40 |
| [Excel07] Μορφοποίηση κελιών με τη βοήθεια VBA | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-10-10 13:42 |
| Σχέση μεταξύ πινάκων | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-11-09 14:14 |
Η ώρα είναι 04:45.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο