Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας...!!! Θα ήθελα να με βοηθήσετε να μπορέσω να συλλέξω τιμές απο ένα κελί που διαρκώς μεταβάλλεται σε άλλα κελιά σε σχέση με την ημερομηνία που θα τους έχω ορίσει εγώ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων..! |
|
![]()
Καλημέρα Θωμά καλώς όρισες στην παρέα Κατ αρχήν στο προφίλ σου έχεις δηλώσει Excel 2003 και ανέβασες .xlsx που σημαίνει όπως γράφεις κι εσύ 2007+ Άλλαξε το για να είναι σωστό και να γνωρίζει κανείς σε τι "εργαλείο" θα σου δίνει απάντηση Τώρα στο θέμα μας Οποιονδήποτε τύπο κι αν βάλεις εφ' όσον τα στοιχεία του είναι μεταβλητά ο τύπος θα μεταβάλλεται και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις άρα πάμε σε VBA που μπορεί να "θυμάται" το αποτέλεσμα που ζητάς Ονόμασε rngDates = περιοχή ημερομηνιών και κάνε την δυναμική αν το μήκος της αλλάζει rngToday = το κελί της TODAY() rngAmount = το κελί του ποσού που μεταβάλλεται rngArchive = περιοχή που αποθηκεύονται τα ποσά και κάνε την δυναμική αν το μήκος της αλλάζει (Η ονομασία αυτή προαιρετικά) Βάλε τον κώδικα: Κώδικας: Sub ArchiveMyAmount() Dim c As Range For Each c In Range("rngDates") If c.Value = Range("rngToday").Value Then Cells(c.Row, 3).Value = Range("rngAmount").Value End If Next End Sub Με κλικ στο κουμπί ο κώδικας ελέγχει αν η TODAY() υπάρχει στην περιοχή rngDates και πάει στο διπλανό κελί και βάζει την τιμή του κελιού rngAmount Μπορείς ακόμη να βάλεις τον κώδικα στο SelectionChange του φύλλου και να τρέχει αυτόματα σε κάθε αλλαγή Καλή συνέχεια! ΥΓ να διευκρινίσω το εξής Στην σειρά Cells(c.Row, 3).Val.......το 3 σημαίνει 3η στήλη και θα πρέπει να αλλαχτεί αν αλλάξει στο κανονικό φύλλο ο προορισμός δηλ η στήλη που θα βρίσκεται η περιοχή rngArchive Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 31-07-13 στις 11:50. |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και για την άμεση απάντηση που μου δώσατε. Το έτρεξα με κουμπί και δούλεψε κανονικά. Δεν μπόρεσα να βρω που είναι το Change του φύλλου για να τρέχει αυτόματα, που είναι και το κυρίως θέμα που με ενδιαφέρει. Απο VBA έχω μεσάνυχτα .! ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση για το προφίλ μου. Το διόρθωσα και σας ζητάω συγνώμη.! |
|
![]()
Επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις στην εικόνα μπορείς να δεις τον τρόπο που βάζουμε τον κώδικα στο φύλλο |
| |||
| |||
![]() Σπύρο. Είσαι φίλος...!!! Σε ευχαριστώ...!!! Τρέχει μια χαρά. |
|
![]()
Χαίρομαι που βοήθησα Να 'σαι καλά ! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού με βάση το περιεχόμενο ενός άλλου. | dimharos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-05-16 06:06 |
[VBA] Αλλαγή της τιμής ενός κελιού βάσει του χρώματος | sakis297 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-09-15 18:19 |
[Excel07] ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΕΛΙΟΥ | filanthi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-11-13 03:35 |
[VBA] 2 Combobox επιλογή ενός κελιού. | stelios79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-10-12 17:24 |
[Γενικά] Απαλοιφή κενών,απο την αριστερή πλευρά ενός κελιού | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-04-12 11:50 |
Η ώρα είναι 21:41.