| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
| Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα την Βοήθεια σας στο ComboBox της φόρμας πρέπει να εμφανίζονται μόνο τα ονόματα της στήλη (Β) όταν στην στήλη (Ε) είναι TRUE. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Κοίτα το συνημμένο Θανάσης |
|
| |||
| |||
| Καλημέρα Θανάση Σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Καλησπέρα Θανάση Μου προέκυψε ένα πρόβλημα ενώ θέλω να βλέπω το Customer όταν επιλεγεί να μου επιστέφει Customer.Row-1 είναι δυνατόν αυτό |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Ανέβασε αρχείο δεν κατάλαβα τι εννοείς |
|
| |||
| |||
| Ενώ βλέποντας .AddItem Customer.Value να επιλεγώ .AddItem Customer.Row |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, δες το επισυναπτόμενο αρχείο. Ελπίζω να κατάλαβα το ζητούμενο Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 15-02-14 στις 22:53. Αιτία: αλλαγή συνημμένου |
|
| |||
| |||
| Για να αλλάξω την γραμμή εμφάνισης από (ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 2) σε (1 ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29) τι πειράζω Dim rngCheck As Range, rngSource As Range Dim i As Long, j As Long, numRows As Long numRows = 1000 Set rngCheck = Worksheets("pelates").Range("E2").Resize(numRows) Set rngSource = Worksheets("pelates").Range("B2").Resize(numRows) ReDim x(1 To numRows) As String ReDim y(1 To numRows) As Long For i = 1 To numRows If rngCheck.Cells(i) = True Then j = j + 1 x(j) = rngSource.Cells(i) y(j) = rngSource.Cells(i).Row End If Next ReDim Z(1 To j, 1) For i = 1 To j Z(i, 0) = x(i): Z(i, 1) = y(i) Next ComboBox1.List = Z |
|
| |||
| |||
|
x(j) = j & " " & rngSource.Cells(i)
|
|
| |||
| |||
| Η σειρά εμφάνισης στην γραμμής αυτή δεν είναι (Z(i, 0) = x(i)= ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 : Z(i, 1) = y(i) – 1=ID πως την αλλάζω σε ID ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Cascading ComboBox | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 03-02-18 21:31 |
| Ευρεία αναζήτηση σε Combobox | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-15 13:08 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 12:49 |
| Φίλτρο με ComboBox | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-02-12 21:59 |
Η ώρα είναι 16:03.

Υβριδικός τρόπος