Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα του Forum. Αφού επεξεργάστηκα ένα Θέμα που αφορούσε σε φίλτρο φόρμας με τη βοήθεια ComboBox, προσπάθησα να το αναπαραγάγω αλλά δεν τα καταφέρνω! Πείτε μου σας παρακαλώ που έχω πρόβλημα;
__________________ Φιλικά, Χρήστος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο, στο κώδικα: αντί Me.Filter=True γράψε Me.FilterOn=True. Καλό είναι, επίσης στη σχεδίαση να δώσεις για το σύνθετο πλαίσιο προεπιλεγμένη τιμή (Default Value) "ALL". Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Σ' ευχαριστώ....Δουλεύει!
__________________ Φιλικά, Χρήστος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Έχω άσχημη εμπειρία με τη γραμμή me.Filter="". Δεν έχει δουλέψει ορισμένες φορές κυρίως σε εφαρμογές που μετέτρεψα το αρχείο σε *.accde και τρέχαν σε περιβάλλον AccessRuntime. Τελικά κατέληξα σε μια άλλη διαχείριση που σας παρουσιάζω. Κώδικας: Private Sub combo1_AfterUpdate() If Not IsNull(Me.combo1) Then Me.Filter = "Katigoriaid = " & Me.combo1 Me.FilterOn = True Else Me.FilterOn = False End If End Sub Νίκος Δ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cascading ComboBox | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 03-02-18 22:31 |
Ευρεία αναζήτηση σε Combobox | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-15 14:08 |
Combobox (NotList) | gregory_m | Visual Basic .NET | 1 | 24-05-14 20:54 |
[VBA] ComboBox φίλτρο | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 17-02-14 22:22 |
[VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 13:49 |
Η ώρα είναι 20:11.