![]() |
ComboBox φίλτρο 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα την Βοήθεια σας στο ComboBox της φόρμας πρέπει να εμφανίζονται μόνο τα ονόματα της στήλη (Β) όταν στην στήλη (Ε) είναι TRUE. |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Κοίτα το συνημμένο Θανάσης |
Καλημέρα Θανάση Σε ευχαριστώ |
Καλησπέρα Θανάση Μου προέκυψε ένα πρόβλημα ενώ θέλω να βλέπω το Customer όταν επιλεγεί να μου επιστέφει Customer.Row-1 είναι δυνατόν αυτό |
Καλησπέρα Ανέβασε αρχείο δεν κατάλαβα τι εννοείς |
1 Συνημμένο(α) Ενώ βλέποντας .AddItem Customer.Value να επιλεγώ .AddItem Customer.Row |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Γιώργο, δες το επισυναπτόμενο αρχείο. Ελπίζω να κατάλαβα το ζητούμενο Γιώργος |
Για να αλλάξω την γραμμή εμφάνισης από (ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 2) σε (1 ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29) τι πειράζω Dim rngCheck As Range, rngSource As Range Dim i As Long, j As Long, numRows As Long numRows = 1000 Set rngCheck = Worksheets("pelates").Range("E2").Resize(numRows) Set rngSource = Worksheets("pelates").Range("B2").Resize(numRows) ReDim x(1 To numRows) As String ReDim y(1 To numRows) As Long For i = 1 To numRows If rngCheck.Cells(i) = True Then j = j + 1 x(j) = rngSource.Cells(i) y(j) = rngSource.Cells(i).Row End If Next ReDim Z(1 To j, 1) For i = 1 To j Z(i, 0) = x(i): Z(i, 1) = y(i) Next ComboBox1.List = Z |
x(j) = j & " " & rngSource.Cells(i) |
Η σειρά εμφάνισης στην γραμμής αυτή δεν είναι (Z(i, 0) = x(i)= ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 : Z(i, 1) = y(i) – 1=ID πως την αλλάζω σε ID ΒΙΘΥΝΙΑΣ 29 |
| Η ώρα είναι 17:23. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.