| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
x(j) = rngSource.Cells(i).Offset(0, -1) & " " & rngSource.Cells(i)
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Αν και δόθηκε η λύση από τον Γιώργο, κοίτα το συνημμένο,άλλαξε την γραμμή στη σωστή .AddItem Customer.Offset(, -1) & " " & Customer.Value Θανάσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thanosp : 16-02-14 στις 15:23. |
|
| |||
| |||
| Θανάση και Γιώργο σας ευχάριστο πολύ και η δύο λύσεις πολύ αξιόλογες αν και καταλαβαίνω καλύτερα του Θανάση και έχω ακόμη το ίδιο ερώτημα για την λύσει του Γιώργου αλλά δεν θα το ψάξω άλλο έχω κόλληση και σε πολλά αλλά γιατί τα αγγλικά μου δεν με βοηθούν και η μετάφραση με μπερδεύει ακόμη περισσότερο για όπια Βοήθεια θα επιστέψω και ελπίζω σε αυτήν. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Δείτε άλλη μια προσέγγιση στο ζητούμενο στο παρακάτω συνημμένο. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
| Καλησπέρα σε όλους Τάσο σε ευχαριστώ πολύ αλλά η εντολή CStr τι είναι και τι κάνη |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Η συνάρτηση Cstr(expression) μετατρέπει μια έκφραση σε συμβολοσειρά. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η χρήση της είναι απαραίτητη όταν πρέπει να συμπληρωθούν ημερομηνίες ή δεκαδικοί αριθμοί σε στήλη σύνθετου πλαισίου ή πλαισίου λίστας. Σχετικά με τις συναρτήσεις μετατροπής τύπου δεδομένων μπορείς να δείς εδώ: Type Conversion Functions ή εδώ: Συναρτήσεις μετατροπής τύπου - Access - Office.com Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Cascading ComboBox | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 03-02-18 21:31 |
| Ευρεία αναζήτηση σε Combobox | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-15 13:08 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 12:49 |
| Φίλτρο με ComboBox | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-02-12 21:59 |
Η ώρα είναι 06:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο