Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Έχω το εξής πρόβλημα. [Αξία Εμπορ.] [Πίστωση] [Υπόλ] [350€] [120€] [ -230€] (μου χρωστάει) (120€-350€= - 230€) την άλλη μέρα αγοράζει άλλο εμπόρευμα χωρίς να πληρώσει 125€ -355 εδώ θα πρέπει να φαίνεται το - Ποιο τύπο θα πρέπει να βάλω;;;;; Σας ευχαριστώ |
|
![]()
Χρίστο κάτι κάνεις ανάποδα και σε μπερδεύει Αντέγραψε το παράδειγμα Στήλη 1 Ημερομηνία(Συναλλαγής) Στήλη 2 Χρεώσεις (Τι αγοράζει ο πελάτης) Στήλη 3 Πιστώσεις (Πληρωμές του πελάτη) Στήλη 4 Υπόλοιπο (Υπόλοιπο πελάτη προς εσένα) κελιά A1, B1, C1, D1 Κεφαλίδες Στο κελί D2 ο τύπος =IF(OR(B2>0; C2>0);SUM($B$2:B2)-SUM($C$2:C2);"") και τράβηξε κάτω Διευκρίνηση Η συνάρτηση OR χρησιμοποιείται αν έχουμε φτιάξει για παράδειγμα μια καρτέλα σαν της φωτογραφίας να μην εμφανίζει υπόλοιπα (επαναλαμβανόμενα) αλλά κενά από την 20 σειρά και κάτω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 04-02-14 στις 15:57. Αιτία: εισαγωγή φωτογραφίας και διευκρίνηση |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο, αν: 1) η [Αξία Εμπορ.] καταχωρείται στα κελιά A2, A3, … της στήλης Α 2) η [Πίστωση] στα κελιά B2, B3, … της στήλης B. μπορείς στο κελί C2 να βάλεις τον τύπο: =SUM($B$2:B2)-SUM($A$2:A2) και να τον αντιγράψεις όσο χρειάζεται προς τα κάτω. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ πολύ τον Σπύρο και τον Γιώργο και θα εφαρμόσω αυτό που προτείνει ο Γιώργος γιατί θέλω να φαίνεται το αρνητικό. Όσο για αυτό που προτείνει ο φίλος Σπύρος σίγουρα κάπου θα το χρησιμοποιήσω. Σας ευχαριστώ θερμά όλους. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Πρόσθεση δεδομένων κελιών | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 16-11-13 13:38 |
Πρόσθεση Πεδίων | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-07-13 18:56 |
[Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 19:11 |
[Γενικά] Πρόσθεση κλασμάτων... | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-10 14:25 |
Η ώρα είναι 08:18.