Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Ίσως σας φανεί χαζό, αλλά σήμερα με έσκασε. Δεν μπορώ να κάνω πρόσθεση δύο πεδίων ερωτήματος. Π.χ. το ένα πεδίο αριθμεί το νούμερο 49 το άλλο αριθμεί 7, και το αποτέλεσμα που μου δείχνει είναι 497 και όχι 56, αυτό τοποθετεί το ένα δίπλα στο άλλο και δεν τα προσθέτει πια είναι η βλακεία μου. Εγώ γράφω τα παρακάτω ΣΥΝΟΛΟ = [Πεδίο1] + [Πεδίο2] |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο καλησπέρα!! Νομίζω αφού πρόκειτε για ερώτημα κάπως έτσι πρέπει να είναι ΣΥΝΟΛΟ : ([Πεδίο1]) + ([Πεδίο2]) Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
![]()
Σου αντιμετωπίζει τα δεδομένα ως κείμενο πιθανά γιατί έτσι τα έχεις δηλώσει στον σχετικό πίνακα ή γιατί είναι αδέσμευτα. Μπορείς να το διορθώσεις σε ΣΥΝΟΛΟ =int( [Πεδίο1]) + int([Πεδίο2]). Η συνάρτηση int μετρατρέπει το κείμενο σε ακέραιο. Ομοίως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συνάρτηση Val που σου δίνει την τιμή από ένα πεδίο κειμένου. Αν στα πεδία σου χρησιμοποιείς και δεκαδικούς χρησιμοποίησε την συνάρτηση Round δηλαδή: ΣΥΝΟΛΟ =Round( [Πεδίο1]΄;2) + Round([Πεδίο2];2) Αν την χρησιμοποιείς σε κώδικα VBA άλλαξε τα ερωτηματικά με κόμματα.
|
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε Στέλιο, με το που έβαλα το int μπροστά δούλεψε κατευθείαν, σε ένα σωρό βοήθειες έψαξα αλλά δεν ανέφεραν τίποτα τέτοιο, τώρα όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα τα κοιτάξω κάποια άλλη στιγμή τώρα ξέρω προς ποια κατεύθυνση να ψάξω. ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Aυτόματη πρόσθεση κελιών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-11-14 12:27 |
[Γενικά] Πρόσθεση ηχητικού μηνύματος | GEORGE1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-10-13 19:33 |
[Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 19:11 |
[Γενικά] Πρόσθεση κλασμάτων... | Miltos100 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-10 14:25 |
Η ώρα είναι 02:02.