| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
και αυτο μια χαρα ειναι φιλε μου Τασο. Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! Θα συνεχισω και οπου κολλησω θα σε ενημερωσω!!! Ευχαριστω παρα πολυ!! |
|
| |||
| |||
|
ολα καλα μεχρι τωρα εκανα καποια ακομα πραγματα αλλα παω να βαλω αυτο το κουμπι http://www.ms-office.gr/forum/excel-...is-kelion.html και μου κανει προβλημα το εχω βαλει μεσα στο shlook up και αυτο που μου κανει ειναι να μην μπορω να ξανα γραψω τπτ μετα. ενω στην ουσια εγω θελω να κανω reset αυτη την περιοχη. Sub clearall() Range("E20:M119").Select Selection.ClearContents End Sub δεν εκανα νεο module . |
|
| ||||
| ||||
|
Βάλε στο Module1 τον παρακάτω κώδικα και αντιστοίχισε τον σε ένα κουμπί (όχι ActiveX) στο φύλλο "Lookup": Κώδικας: Sub ClearAll()
Range("E19").Select
On Error GoTo ExitHere
Application.EnableEvents = False
Range("E20:M119").ClearContents
ExitHere:
Application.EnableEvents = True
End Sub
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Δεν μπορει να δουλεψει.βγαζει προβλημα.μετα το clear δεν κανει αναζητηση
|
|
| ||||
| ||||
|
Με μπέρδεψες! Range("E20:E119").ClearContents Διαφορετικά διαγράφεις και τους τύπους από τις υπόλοιπες στήλες
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αρχείο τιμών στο excel | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-12-15 18:48 |
| [Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
| [Excel07] Βοήθεια σε ένα αρχείο Εxcel | christina_g | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-06-14 19:20 |
| [Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-11-13 10:32 |
Η ώρα είναι 23:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο