Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα στο siτe σας και την εκπληκτική δουλειά που κάνετε.Θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να με βοηθήσετε.έχω ενα αρχείο εξέλ που με βοηθά στη δουλειά το οποίο ειναι για την μέτρηση των ωρών.όμως τα πράγματα άλλαξαν και πρέπει να γινει κ μια μετατροπή στο αρχείο.οταν λοιπόν ένας εργάτης δουλέψει 8 ώρες , περνάει σαν ένα 8ωρο, αν όμως δουλέψει 12 ώρες θέλω το προγραμμα να περνάει τις ώρες ως εξης : ένα 8ωρο, 1 ώρα υπερεργασία και τις υπόλοιπες 3 ώρες σαν υπεωρίες, αλλα η 10η ώρα και η 11η σαν υπερωρίες νόμιμες 40% και από την 12η και πάνω σαν υπερωρίες παράνομες 80%. Σας παραθέτω και το αρχείο μου. Ευχαριστω παρα πολυ για την όποια βοήθειά σας. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χριστίνα, καλωσόρισες στην παρέα μας. Στο φύλλο που πρόσθεσα στο αρχείο σου, μπορείς να βρεις τους τύπους που μας δίνουν, (από το σύνολο των ημερήσιων ωρών εργασίας), τις κανονικές ώρες , τις ώρες υπερεργασίας, τις ώρες κανονικής υπερωρίας και τις ώρες της παράνομης υπερωρίας. Πάντως, αν λάβουμε υπόψη ότι η εργασία μπορεί να είναι ημερήσια ή νυχτερινή και ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εργάσιμη ημέρα, Σαββατοκύριακο ή αργία, το θέμα γίνεται πολύ περίπλοκο. Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Γιωργο μου σε ευχαριστω παρα πολυ.αν και βεβαια αυτο που ανεβασα εγω εχει και τα σκ μεσα...δν πειραζει, αν δεν γινεtαι, απλα θα δουλευω και τα δυο excel μαζι μπορω να σου ζητησω και μια χαρη ακομη?στις κανονικες υπερωριες οταν καποιος συμπληρωσει τις 120 ωρες, η να μου το δειχνει σαν μνμ, η να μου το κοκκινιζει το ονομα η να περναει αυτοματα μετα τισ ωρες στισ παρανομες. ευχαριστωωωωωωωωω ¨* |
| |||
| |||
![]()
και κατι ακόμηηηηηηηηη.... (ξερω σε ενοχλω) δεν γινεται αυτο που εφτιαξες να εχει ολες τις μέρες τησ εβδομαδος και να αθροιζει στο τέλος?
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χριστίνα Στο επισυναπτόμενο αρχείο έχω προσθέσει ένα φύλλο για τον αυτόματο υπολογισμό των ωρών εργασίας ανά μήνα και κατηγορία. Για την εύρεση των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων χρησιμοποιούνται τύποι πίνακα (γράφεται ο τύπος και στη συνέχεια πατώντας Ctrl+Shift+Enter περικλείεται σε άγκιστρα). Επειδή δεν ήξερα τι γίνεται με τα Σαββατοκύριακα, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα υπολογίζονται για όλες τις μέρες του μήνα (εργάσιμες+Σαββατοκύριακα) και για μόνο τα Σαββατοκύριακα. Ελπίζω να σε κάλυψα Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χριστίνα, αν χρησιμοποιήσεις το αρχείο που ανέβασα, θα πρέπει στο κελί B1 να αντικαταστήσεις τον τύπο με τον: ="ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ " & TEXT(E3;"μμμμ") & " " & YEAR(E3) Επίσης το θέμα με τις 120 ώρες δεν το αντιμετώπισα σωστά. Τώρα κατάλαβα ότι μάλλον θα πρέπει να αθροίζονται οι υπερωρίες από την αρχή της χρονιάς (οπότε πρέπει να υπάρχουν τα στοιχεία των προηγούμενων μηνών) και οι πάνω από τις 120 να θεωρούνται παράνομες. Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
[Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-11-13 10:32 |
[Excel07] Βοήθεια με αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 13-10-13 21:45 |
[Γενικά] Λειτουργία Εxcel σε δίκτυο | mike04 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-02-10 18:25 |
Η ώρα είναι 21:19.