| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε. πηρα το excel http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-ergasias.html που περιττο να πω οτι ειναι τελειο.αλλα θελω να κανω καποιες αλλαγες επισυναπτω το αρχειο για να με βοηθησετε αν μπορειτε θελω εισαγω στο κωδικος -(α) και μου αλλαζει ολη την γραμμη ετσι να μπορω να κανω και αλλαγη και στο βοηθητικος κωδικος - (β) και να μου αλλαζει παλι ολη την γραμμη να σημειωσω πως δεν εχω σβησει καμοια στηλη.μονο αποκρυψη τα εχω κανει |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αρχείο τιμών στο excel | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-12-15 18:48 |
| [Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
| [Excel07] Βοήθεια σε ένα αρχείο Εxcel | christina_g | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-06-14 19:20 |
| [Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-11-13 10:32 |
Η ώρα είναι 14:33.

Θεματικός Τρόπος