| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
|
|
Διογένη. Θα έπρεπε με βάση την απλή απάντηση μου, αυτή, εδώ: Κώδικας: Sheet1.PageSetup.PrintArea = "PrintAreaDoc" τουλάχιστον σε ένα τόσο απλό ερώτημα. Ο κώδικας «διαβάζει» μια ονομασμένη και ορισμένη περιοχή... Δες και την εικόνα... Αν και τώρα δεν σου είναι κατανοητό, δεν μπορώ να κάνω κάτι... |
|
| |||
| |||
|
ειμαι πολυ καινουργιος στο VBA, αυτη την εικονα παραδειγμα που μου εστειλες δεν την ειχα δει ποτε. τα ευκολως εννοουμενα για εσενα ειναι πυρινικη φυσικη για εμενα !! τωρα γινεται πιο κατανοητο , θα αρχισω να προσπαθω να το βγαλω, ευχαριστω για την απαντηση, |
|
| |||
| |||
|
θα το δοκιμασω , ευχαριστω |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] Μετατροπή προτιμολογίου σε Τιμολόγιο | panobi | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-09-16 11:08 |
| [Excel07] Εισαγωγή δεδομένων από Excel και αυτόματη αποθήκευση | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-11-13 11:00 |
| προιόντα σε τιμολόγιο | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-05-13 09:28 |
| [Excel07] Βοήθεια με τιμολόγιο | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 21-11-12 08:18 |
| Εξαγωγή και αποθήκευση δεδομένων φόρμας σε word | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-03-12 09:10 |
Η ώρα είναι 15:46.

Υβριδικός τρόπος