Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα! Πέτρο, ευχαριστούμε για την ανταπόκριση. Το συνημμένο που ανέβασα δεν ήταν αντιπρόταση στη βοήθεια που σου πρόσφερε ο Λευτέρης που (πολύ καλά έκανε) σε βοήθησε σε αυτό που ζήτησες. Το στήσιμο της εφαρμογής σου είναι ακατανόητο για μένα τουλάχιστον τόσο στο λογικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι του. Δεν κατάλαβα προς τι όλες αυτές οι συναρτήσεις που καθιστούν την εφαρμογή χαρακτηριστικά αργή ακόμα και σε μοντέρνο υπολογιστή. Για σωστότερη πληροφόρηση του φόρουμ μας, οφείλω να δημοσιεύσω (και φυσικά δεν έχει να κάνει με σένα) ότι θεωρώ το στήσιμο της εφαρμογής σου παράδειγμα προς αποφυγή όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι του. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που θεώρησα καλό να ανεβάσω σχετικό παράδειγμα στο φόρουμ με την ελπίδα ότι όλο και κάποιοι θα επωφεληθούν από τη χρήση του. Σημασία βέβαια έχει ότι σε βολεύει και χαίρομαι που βοηθήθηκες. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Τάσο, λόγο της ασχετοσύνης που έχω τα απλά να τα κάνω πολύπλοκα με αποτέλεσμα να μην είμαι κατανοητός.Τελικά όσο ποιο απλό είναι κάτι τόσο καλύτερο Απλά αυτό που προσπαθώ είναι είναι να υπάρχει μια κατάσταση με τις άδειες στο ένα φύλλο και στο άλλο φύλλο που είναι το πρόγραμμα να περνούν οι άδειες που αντιστοιχούν στον καθένα στην ανάλογη ημερομηνία και με ανάλογα ρεπό στις αργίες και τα σαββατοκύριακα.Αυτό νόμιζα ότι δεν ήταν πολύπλοκο και για αυτό ανέβασα το θέμα.Στην πορεία κάπου ξέφυγα με αποτέλεσμα να μπερδευτώ εγώ και κύριος εσείς. Έτσι σας ζητώ συγνώμη και κατανόηση για τα λάθη μου. Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
![]()
Φίλε Πέτρο δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. Μια απλή συζήτηση κάνουμε και εκφράζουμε τη γνώμη μας όπως κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ! Δεν έγινε και κανένα κακό ![]() Να είσαι πάντα καλά και ειλικρινά σ΄ευχαριστώ για το ήθος και τη συμπεριφορά σου στο φόρουμ! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Πέτρο, επειδή το Σαββατοκύριακο. 1) Δεν είχα Excel 2007, 2) Είχα πολλά προβλήματα με την σύνδεσή μου, 3) Για να μην μας μαλώνει ![]() ![]() Η διαφορά όπως θα διαπιστώσεις, είναι τεράστια, αντικαθιστώντας μόνον καμιά 30αριά στήλες(Τις υπόλοιπες θα τις φτιάξεις εσύ). Καλή συνέχεια. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Το αρχείο στήθηκε με βάση το έτος 2012 που είναι δίσεκτο. Αν αλλάξουμε χρόνο (2013 πχ) στην γραμμή 4 και από τον μήνα Μάρτιο και πέρα, σε κάθε 1η & 2α εκάστου μηνός διπλοεγγράφεται ο μήνας. Μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό, και αν ναι πως ; Ευχαριστώ Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-11-16 10:20 |
[Γενικά] Πίνακας Αδειών | nkouk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-12-15 14:24 |
Διαχείρηση Αδειών | nkouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 31-10-15 17:13 |
Διαχείριση αδειών | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 13-01-13 16:23 |
Υπόλοιπο Αδειών | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-02-12 22:33 |
Η ώρα είναι 18:11.