Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Χαιρετω για μια ακόμη φορά, ολα τα μέλη του φόρουμ... Παρολο που εχω βρει αρκετες εφαρμογες για την διαχειριση αδειων, με κορυφαία την λύση του Τάσου, http://www.ms-office.gr/forum/access...ma-access.html καμμία δεν διαχειρίζεται "υπολοιπα αδειων". Αυτο λοιπον που εχω σκεφτει, ειναι να το υλοποιησω ως εξης : 1. Δημιουργια του πινακα ανθρωποι 2. Δημιουργία του πίνακα, τυπος αδειων, οπου εκτος των άλλων, θα υπαρχει και ενα πεδιο που θα αναφερεται η ετησια δικαιουμενη αδεια ανάλογα τον τύπο της. 3. Δημιουργια του ενδιαμεσου "ανθρωποι & αδειες" οπου θα καταχωρειτε, ο ανθρωπος, το ειδος της αδειας, η ημερομηνια εναρξης, και οι μερες που πηρε. Κατοπιν με την χρηση συγκεντρωτικων Ερωτηματων, να αθροιζω τις αδειες ανα ανθρωπο & ανα ειδος, κ αφαιρωντας το συνολο απο την συνολικη ετησια δικαιουμενη, να βρισκω το υπολοιπο. Το προβλημα δημιουργειται, οταν ενας ανθρωπος δεν παρει όλη την δικαιουμενη αδεια μεσα στο ετος. Με ποιο τροπο μπορει αυτη να μεταφερθει στο επόμενο έτος κ να προστεθει στην ετησια δικαιουμενη ? Επίσης αν μια αδεια ξεκινησει σε ενα ετος και τελειώσει το επόμενο ? (π.χ. 20/12 έως 5/1) να προσμετρατε ολόκληρη, στο ετος το οποιο ξεκίνησε. Φυσικα δεν ζηταω να μου δημιουργησετε την εφαρμογη. Μια "αλγοριθμικη βοηθεια" ζηταω. Την γνωμη σας για τον τροπο που μπορω να το υλοποιησω. Επισης οποιαδηποτε αποψη για την βελτιωση αυτων που περιεγραψα στα βηματα 1 έως 3 δεκτη. Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelianta : 29-02-12 στις 14:45. Αιτία: Ορθογραφικο λάθος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Στέλιο μια πρόταση για το θέμα σου:
Με εκτίμηση Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 29-02-12 στις 21:18. Αιτία: Ξαναδιαβάστε τη 3η παράγραφο. Υπάρχει διόρθωση ! |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητέ Νίκο... Σε ευχαριστώ για τον χρόνο και τις συμβουλές σου. Ξεκιναω δουλεια κ ελπιζω οτι σε μερικες ημερες θα ειμαι σε θεση να ανεβασω την δουλεια μου σχετικά με το θεμα το οποιο συζηταμε... Πολύ πιθανον βεβαια να επανελθω πριν το περας για καποια βοήθεια απο τα εμπειροτερα κ ικανοτερα μελη του φορουμ. Θα τα πουμε |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ.. | ramnikos71 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-17 20:44 |
[Γενικά] Πίνακας Αδειών | nkouk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-12-15 14:24 |
Υπόλοιπο αποθήκης (stock). Αποτροπή αρνητικών τιμών | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 23-09-13 10:53 |
[Excel07] Πρόγραμμα αδειών | Πέτρο | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-11-12 11:26 |
Διαχείριση αδειών | passarella | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-09-12 11:46 |
Η ώρα είναι 06:06.