| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέο μέλος και βρήκα το forum σας μέσω google. Και συνεχίστε την καλή δουλειά! ![]() Είμαι 3η λυκείου και ψάχνω πανεπιστημια στο εξωτερικό. Η κάθε λίστα βρίσκεται σε διαφορετική καρτέλα. Η μια λίστα δίνει πανεπιστημία που δίνουν πλήρης υποτροφεία, η άλλη δείχνει τα πανεπιστημία που οι γλωσσικές εξετάσεις είναι προερετικές και η τελυταία δείχνει την οικονομική βοήθεια που δίνουν τα πανεπιστήμια σε International Students. Και οι 3 λίστες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ίδια πανεπιστήμια. Δηλαδή το πανεπιστήμιο "Bard College" βρίκεται και στις 3 λίστες. Υπάρχει κάποια συνάρτηση να το κάνω σε όλα τα πανεπιστήμια; Το αρχείο το έχω ανεβάσει εδώ σε όσους που θέλουν να δουν τι εννοώ. (Μην ανησυχείτε το έχω ανέβασει στο MediaFire Account μου) Σας ευχαριστώ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη em1111 : 11-09-12 στις 17:02. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Όμοια Κελιά στην ίδια στήλη | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 14-11-16 09:31 |
| [VBA] Ονόματα φύλλων εργασίας σε listbox | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-07-14 22:13 |
| Διάφοροι χρήστες στην ίδια βάση | gipsy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-12 20:40 |
| [ Φόρμες ] Μορφοποίηση πεδίων που έχουν ίδια τιμή. | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 22-05-12 17:01 |
Η ώρα είναι 07:37.

Θεματικός Τρόπος