Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Βρίσκοντας τα ίδια ονομάτα σε πολλά λίστες.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-09-12, 16:32
Όνομα: Γιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Thumbs up Βρίσκοντας τα ίδια ονομάτα σε πολλά λίστες.

Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέο μέλος και βρήκα το forum σας μέσω google. Και συνεχίστε την καλή δουλειά!

Είμαι 3η λυκείου και ψάχνω πανεπιστημια στο εξωτερικό. Η κάθε λίστα βρίσκεται σε διαφορετική καρτέλα. Η μια λίστα δίνει πανεπιστημία που δίνουν πλήρης υποτροφεία, η άλλη δείχνει τα πανεπιστημία που οι γλωσσικές εξετάσεις είναι προερετικές και η τελυταία δείχνει την οικονομική βοήθεια που δίνουν τα πανεπιστήμια σε International Students.

Και οι 3 λίστες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ίδια πανεπιστήμια. Δηλαδή το πανεπιστήμιο "Bard College" βρίκεται και στις 3 λίστες. Υπάρχει κάποια συνάρτηση να το κάνω σε όλα τα πανεπιστήμια;

Το αρχείο το έχω ανεβάσει εδώ σε όσους που θέλουν να δουν τι εννοώ. (Μην ανησυχείτε το έχω ανέβασει στο MediaFire Account μου)

Σας ευχαριστώ!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Universities.zip (136,1 KB, 15 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη em1111 : 11-09-12 στις 17:02.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Όμοια Κελιά στην ίδια στήλη xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 14-11-16 09:31
[VBA] Ονόματα φύλλων εργασίας σε listbox jockey17 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 03-07-14 22:13
Διάφοροι χρήστες στην ίδια βάση gipsy Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 25-05-12 20:40
[ Φόρμες ] Μορφοποίηση πεδίων που έχουν ίδια τιμή. dimitris p Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 22-05-12 17:01

Η ώρα είναι 07:37.