Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 11-09-12, 16:32
em1111 Ο χρήστης em1111 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική
 
Εγγραφή: 11-09-2012
Μηνύματα: 3
Thumbs up Βρίσκοντας τα ίδια ονομάτα σε πολλά λίστες.

Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέο μέλος και βρήκα το forum σας μέσω google. Και συνεχίστε την καλή δουλειά!

Είμαι 3η λυκείου και ψάχνω πανεπιστημια στο εξωτερικό. Η κάθε λίστα βρίσκεται σε διαφορετική καρτέλα. Η μια λίστα δίνει πανεπιστημία που δίνουν πλήρης υποτροφεία, η άλλη δείχνει τα πανεπιστημία που οι γλωσσικές εξετάσεις είναι προερετικές και η τελυταία δείχνει την οικονομική βοήθεια που δίνουν τα πανεπιστήμια σε International Students.

Και οι 3 λίστες μπορεί να περιλαμβάνουν τα ίδια πανεπιστήμια. Δηλαδή το πανεπιστήμιο "Bard College" βρίκεται και στις 3 λίστες. Υπάρχει κάποια συνάρτηση να το κάνω σε όλα τα πανεπιστήμια;


Το αρχείο το έχω ανεβάσει εδώ σε όσους που θέλουν να δουν τι εννοώ. (Μην ανησυχείτε το έχω ανέβασει στο MediaFire Account μου)


Σας ευχαριστώ!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Universities.zip (136,1 KB, 15 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη em1111 : 11-09-12 στις 17:02.
Απάντηση με παράθεση