| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου Καλησπέρα. Θανάση σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πήγα στην σελίδα που μου είπες : Παράθεση:
Παράθεση:
Αν καταργήσω την κοινόχρηστη ιδιότητα και κάνω τις υπόλοιπες κινήσεις, μετά θα το ξανακάνω κοινόχρηστο;;; ή δεν μπορώ;;;;, γιατί νομίζω ότι δεν το γράφει αυτό, εκτός αν κάνω λάθος. Αν και ήμαστε 3-4 χρήστες που εργαζόμαστε επάνω στα έγγραφα αυτά εσύ πιστεύεις ότι είναι καλύτερα να έχουμε όλοι τον ίδιο κωδικό;;;;;. Ξέρεις τι σκέφτηκα;;;. Αν μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος φίλος να μου φτιάξετε ένα φάκελο με κώδικα VBA όπου να μπορώ να βάζω 3-4 κώδικες και να υπάρχει ένα πλαίσιο κειμένου (όπου θα γράφεται ο εκάστοτε κωδικός) και ένα κουμπί με το οποίο θα ανοίγει ο φάκελος αυτός και μέσα του θα υπάρχει ο άλλος κοινός φάκελος με τα έγγραφα μέσα.Τι λες γίνεται αυτό;;;;; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Κοινή χρήση βιβλίου εργασίας με περιορισμό στο τι βλέπει ο κάθε χρήστης από τα φύλλα | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-16 11:08 |
| [Γενικά] Κοινή χρήση,αντιγραφή σε νέο φύλλο με προϋποθέσεις,κλειδωμένο drop down list | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-10-14 18:31 |
| Κοινή χρήση βάσης δεδομένων | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 18-02-14 14:33 |
| [ Φόρμες ] Α/Α σε κοινή χρήση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-12 09:34 |
Η ώρα είναι 16:04.

Αν μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος φίλος να μου φτιάξετε ένα φάκελο με κώδικα VBA όπου να μπορώ να βάζω 3-4 κώδικες και να υπάρχει ένα πλαίσιο κειμένου (όπου θα γράφεται ο εκάστοτε κωδικός) και ένα κουμπί με το οποίο θα ανοίγει ο φάκελος αυτός και μέσα του θα υπάρχει ο άλλος κοινός φάκελος με τα έγγραφα μέσα.
Θεματικός Τρόπος