Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Θέλω να φτιάξω στο excel ένα book με διάφορα δεδομένα και τα προβλήματά μου έιναι τα εξής: α)Πώς μπορώ έχω ένα drop down κλειδωμένο σε μια στήλη ώστε να παίρνει τιμές το κάθε κελί μόνο από εκεί; β)Θέλω να το αρχείο κάνω κοινόχρηστο και κάθε χρήστης να μπορεί να κάνει edit/delete σε συγκεκριμένες στήλες.Is it possible; γ)Μια στήλη θα παίρνει τιμές ΝΑΙ κ ΟΧΙ.Πώς θα γίνει αν παίρνει την τιμή ΝΑΙ να αντιγράφεται όλη η γραμμή σε ένα καινούριο sheet; edit: Καλημέρα τα βρήκα αυτά αλλά έχω μια άλλη ερώτηση.Πώς μπορώ ότι γράφω στο sheet1 να εμφανίζεται και στο sheet2; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xray2201 : 08-10-14 στις 09:28. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Trick/Tip: Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-20 19:11 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή από Drop-down list | aristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 11:03 |
[Γενικά] Ταξινόμηση σε κλειδωμένο φύλλο | Free_Ghost | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-08-13 23:36 |
[ Φόρμες ] Α/Α σε κοινή χρήση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-12 09:34 |
[Γενικά] Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-05-12 17:29 |
Η ώρα είναι 11:02.