| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
παιδια καλησπερα.Καταρχάς ναπω οτι χαιρομαι που υπαρχει σελιδα με τετοιες συμβουλες. Αν μπορει κανποιος λοιπον να με βοηθησει,ειναι κατι το οποιο χρειαζομαι οποσδηποτε στη δουλεια μου. Θέλω να φτιάξω ένα πινακα( 1 ) δεδομενων (ονομα,επωνυμο κλπ).Σε ενα δευτερο φύλλο θέλω να υπάρχει ο ίδιος πίνακας ( 2) με την διαφορα οτι εκει θέλω να κάνω αναζήτηση. δηλαδη θέλω να συνδεσω τα 2 φύλλα όπου το πρωτο απλα θα έχει ολα τα στοιχεια και στο δευτερο θέλω να; κάνω αναζήτηση με ένα στοιχειο και να εμφανιζονται τα πάντα γιαυτον τον πελάτη. Στην ουσία να κάνω ότι και το φίλτρο.Ηθελα να δω αν υπάρχει και κάτι αλλο πέρα από το φίλτρο. ευχαριστω και μόνο για το χρονο που θα διαθετεσετε προσπαθώντας να με βοηθήσετε. καλο βραδυ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Δεδομένα πίνακα σε φόρμα | panths | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-08-16 09:42 |
| Δεδομενα απο web σελιδα σε φορμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-08-15 16:47 |
| [Excel07] Εξωτερικά δεδομένα | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-02-12 23:48 |
| [VBA] Δεδομένα σε άλλες στήλες | sakplak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-11 22:25 |
| [ Εκθέσεις ] Όταν δεν υπάρχουν δεδομένα... | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-02-10 14:40 |
Η ώρα είναι 14:36.

Θεματικός Τρόπος