| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα.Ηθελα μια βοήθεια αν γίνεται. Εχω αυτή την διεύθυνση (Oddsfair.net – Τζίροι Στοίχημα , Τζίροι Betfair : Ποδόσφαιρο) Θα ήθελα αν γίνεται με κώδικα να αντλώ τα δεδομένα από όλες τις σελίδες του site(μεχρι 3 ημερες όσες σελιδες έχειp.x today (selida1 selida 2 selida 3 klp)μέχρι τώρα το κάνω μια μια ξεχωριστά. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά αλλάζει την σειρα των δεδομένων και δεν δουλεύει. Επίσης τι εντολές πρέπει να βάλω για να μου τα εμφανίζει στο φύλλο ods ολες μαζί.Και ανανέωση να γίνεται ή αυτόματα ή με κάποιο κουμπί απο εμένα(προτιμώ το δεύτερο αλλοιώς κάθε 2 λεπτά). ανεβάζω και το βιβλίο. Στο φύλλο ods έχω δυο φορές τις αποδόσεις (last & first) Οι αποδόσεις στα first είναι οι αρχικές και δεν θα αλλάζουν στο last αλλάζουν καθε update.Και εδώ είναι το πρόβλημα μου γιατι μου αλλάζει την σειρά των δεδομένων.Υπάρχει κάποια εντολή που πάντα να μου ταιριάζει τις αρχικές με τις τρέχουσες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Page Header σε έκθεση | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-05-15 12:11 |
| [VBA] Εκτύπωση web page | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-14 10:34 |
| Download Photo από web | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-05-13 19:15 |
| Τίτλος report page | gipsy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-05-12 12:00 |
| [Excel07] Δυναμική σύνδεση με web page | Βασίλης Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-03-11 07:45 |
Η ώρα είναι 20:54.

Θεματικός Τρόπος