11-10-11, 20:42
|
| Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 19-02-2011
| |
web page
Τάσο επειιδή δεν βγάζω άκρη μια τελευταία βοήθεια για το πρόγραμμα που μου έστειλες.
XL_WebQuery(με τα 3 φύλλα επικόλησης)
Πως μπορώ όταν ενεργοποιω την αυτόματη ανανέωση να μην μου τα σώζει και στα άλλα φύλλα(last-second-first)παρά μόνο στην σελίδα Alldata.
Επίσης θα ήθελα στην σελίδα Alldata τα δεδομένα να ξεκινάνε απο το κελι E και όχι απο το Α. Συγνώμη αν σε κούρασα αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη μόνος μου.
Αυτό που έφτιαξες στο excel(αντληση δεδομένων απο ιστοσελίδα με τη γλώσσα προγραμματισμού πρέπει να ασχοληθώ για να το φτιάξω σε γραφικό περιβάλλον.(να μην χρησιμοποιώ δηλαδή excel)αλλά φόρμες κλπ.
Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.
Θέλω δηλαδή να μάθω μια γλώσσα προγραμματισμού που να μπορεί να αντλεί δεδομένα απο το web να μπορώ να τα αποθηκεύω σε βαση δεδομένα και να μπορώ να τα επεξεργάζομαι κάνοντας πράξεις με αυτά) καθώς και να έχω δυνατότητα όπως και στο excel να αντλούνται τα δεδομένα απο το web (ανα χρόνο που επειλέγω)και να γίνονται συγκρίση με τα ίδη υπάρχοντα
και επεξεργασία. ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ.  |