| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους , Νέος στην παρέα και εγώ το ονομα μου Βασίλης. Δεν γνωρίζω και πολλά απο excel για αυτο θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι που θέλω να ετοιμασω. Αυτο που θέλω να κάνω ειναι σύνδεση ενος φίλου excel δυναμικά στο internet και να υπάρχει καταχώρηση δεδομένων με email. Για να γινω πιο κατανοητός . Εχω ενα φύλλο όπου εχω 2 καταχωρήσεις σε 2 πεδία (πχ Α1 - Β1) και στο τρίτο πεδίο (πχ C1) εχω γραψει την λέξη "update" . Σώζω το φύλλο σαν web page και το ανεβάζω στον server που εχω αγοράσει μέσω ftp . Η Σελίδα εμφανίζεται κανονικά , αυτό που θέλω ειναι οταν καποιος πατήσει την λέξη "update" που εχω βάλει στο C1 να μου έρθει e-mail και να "αντλεί" τα δεδομένα απο το Α1-Β1 με κάποιο κείμενο (πχ ο επισκέπτης της σελίδας σας ζήτησε αναβάθμιση" Μπορεί να γινει κατι τετοιο ? Ευχαριστώ πάρα πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Page Header σε έκθεση | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-05-15 12:11 |
| [Excel07] Save full html Page | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-12-14 01:52 |
| [VBA] Εκτύπωση web page | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-14 10:34 |
| Τίτλος report page | gipsy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-05-12 12:00 |
| [VBA] download from web page με vba | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 11-10-11 20:42 |
Η ώρα είναι 06:34.

Θεματικός Τρόπος