| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να συγχαρώ όλους εδώ μέσα για την υπέροχη δουλειά που γίνεται. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα ''πρόγραμμα'' που θα ήθελα να φτιάξω σε excel το οποίο θέλω να κάνει τα παρακάτω : 1. Στο πρώτο φύλλο υπάρχει μια κατάσταση με τα στοιχεία του προσωπικού καθώς επίσης και με τις επιδόσεις του κάθε ατόμου στα διάφορα αθλήματα. 2. Στα επόμενα φύλλα υπάρχουν διάφοροι πίνακες στους οποίους υπάρχουν η βαθμολογία που παίρνει ο καθένας ανάλογα με το φύλο , την ηλικία και την επίδοση του. Αυτό που θα ήθελα να φτιάξω είναι το ''πρόγραμμα'' να διαβάζει τα ονόματα, την ηλικία και από τον αντίστοιχο πίνακα στην στήλη βαθμολογία να περνάει την αντίστοιχη βαθμολογία. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο με το excel και εάν γίνεται το πόσο εύκολο είναι. Οι προσπάθειες που έχω κάνει είναι με την if αλλά δυστυχώς επειδή είναι κάπως περίπλοκο το όλο θέμα δεν κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα. Συνημμένα αποστέλλω και το βιβλίο εργασίας με όλα τα σχετικά φύλλα για το ‘’πρόγραμμα’’. Κάθε βοήθεια θα μου ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμη και ευπρόσδεκτή. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Εξαγωγή Αποτελεσμάτων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-03-15 16:02 |
| [ Υποφόρμες ] Βοήθεια με SQL και φιλτράρισμα αποτελεσμάτων | m0rf3as | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-09-12 20:18 |
| [Γενικά] Αντιγραφή αποτελεσμάτων | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-12 23:38 |
| Αναζήτηση τελευταίων αποτελεσμάτων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-03-11 18:12 |
Η ώρα είναι 18:26.

Θεματικός Τρόπος