| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Θέλω να παίρνω απο τα αποτελεσμάτα της κάθε ομάδας τα ν τελευταία αποτελέσματα όχι όμως με βάση την αγωνιστική (R) αλλά απο τις ημερομηνίες. ΄Ανεβάζω και Demo της βάσης για να καταλάβετε τη εννοώ. Μπορεί κάποιο παιχνίδι να μην γίνει για χ λόγους.Τοτε συμβαίνει το εξής: Να μετράω λιγότερα παιχνίδια απο αυτά που ζητάω(π.χ. 6 τελευταία)και αυτό συμβαίνει γιατι παίρνω σαν τελευταίο την τελευταία αγωνιστικη που συμετείχε η ομάδα και όχι το τελευταίο ημερολογιακά. Θέλω ένα ερώτημα να μου βγάζει και αρίθμηση(6,5,4,3,2,1)της κάθε ομάδας βάσει των ημερομηνιών αρχίζοντας απο την παλαιότερη προς την νεότερη.(π.χ) 21/1/2011(ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0) 1 30/1/2011(ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 2-0) 2 3/2/2011(ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1) 3 μέχρι τον αριθμό που επειλέγω εγώ. Σημείωση:Με ερώτημα συγκεντρωτικό (σύνοψη κατα μήνα , εβδομάδα, κ.λ.π)δεν είναι σωστό γιατι μπορεί να μην γίνει κάποιο/α παιχνίδια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimrenoir : 28-02-11 στις 16:13. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Εμφάνιση τελευταίων εγγραφων | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-01-17 15:27 |
| [Γενικά] Εξαγωγή Αποτελεσμάτων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-03-15 16:02 |
| Αναζήτηση αποτελεσμάτων ανάμεσα σε ημερομηνίες | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-10-13 16:21 |
| [Συναρτήσεις] Σύνολο τελευταίων κελιών από 5 στήλες | Lokos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-03-12 10:54 |
| [Γενικά] Αντιγραφή αποτελεσμάτων | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-12 23:38 |
Η ώρα είναι 18:40.

Θεματικός Τρόπος