Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-11, 16:25
despotas77 Ο χρήστης despotas77 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2000, Ms-Office 2002, Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα φίλε Τάσο,

όπως σου είπα είδα το νέο αρχείο που ανέβασες και είναι πραγματικά μια φοβερή δουλειά. Έκανα τους ελέγχους για τα αποτελέσματα τα οποία είναι σωστά εκτός από κάποια, διότι από δικό μου λάθος δεν είχα θέσει και κάποιες άλλες παραμέτρους που έπρεπε να υπάρχουν. Για παράδειγμα εάν ένας αθλητής είναι πάνω από το ανώτατο όριο ηλικίας που αναφέρεται στους πίνακες π.χ. στον δρόμο 1610 μ είναι 48 ετών ενώ η ανώτερη ηλικία που εξετάζεται είναι η 45 θα έπρεπε να εμφανίζεται στην βαθμολογία η ένδειξη ΔΕ (Δεν Εξετάζεται). Μία λύση που δοκίμασα ήταν να προσθέσω μία επιπλέων στήλη και με ηλικία άνω των 36 ετών με την αντίστοιχη βαθμολογία αλλά δεν μου βγήκε σωστό, πιθανόν διότι να έκανα λάθος στην συνάρτηση ή στον ορισμό του πίνακα. Επίσης η βαθμολογία στο άθλημα που δεν αξιολογείται δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην τελική επίδοση στην στήλη ΠΑΡ/ΣΕΙΣ. Ανεβάζω το νέο αρχείο μετά τις δοκιμές που έκανα να το δεις και να μου πεις τι έχω κάνει λάθος.

Με τιμή
Αντώνης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ4.xls (187,5 KB, 9 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση