| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι νομίζω είναι λίγο περίπλοκο ακόμα για έμενα αυτό με το e-mail .Έχω μια ερωτήσει έκανα απο εχθές το test μου όμως πως ενημερώνετε το σύστημα για να πάρω όλες της ένδειξης, για να γίνω ποιο σαφείς έβαλα την χθεσινή ημερομηνία με +1 για σήμερα να μου δείξει οτι σήμερα θα έπρεπε να εχω την ειδοποιήσει όμως αυτό δεν έγινε όταν άνοιξα το αρχείο αυτόματα έγινε όταν πήγα πάνω στο κελί και έκανα ανανεώσει στη φόρμουλα τότε πήρα την ένδειξη όποτε οι λύσεις για έμενα είναι δυο η να γίνετε αυτόματα όταν ανοίγω το αρχείο η να το κάνω χειροκίνητα αλλά για όλα τα κελιά με της ημερομηνίες που θέλω!Ευχαριστώ
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Θοδωρή, Ο τύπος ελέγχει την ημερομηνία του υπολογιστή σου (συνάρτηση TODAY), και εμφανίζει το ανάλογο αποτέλεσμα. Στις παρακάτω περιπτώσεις γίνεται επαναυπολογισμός των τύπων: 1. Κάθε φορά που ανοίγεις το αρχείο. 2. Όταν αλλάζεις τους μήνες στο κελί F1. 3. Όταν πατάς το κουμπί F9. Όσα κελιά περιέχουν αυτόν τον τύπο, ενημερώνονται αυτόματα και δίνουν το ανάλογο αποτέλεσμα. Έλεγξε επίσης από τις επιλογές του Excel (Options) πως οι τύποι ενημερώνονται αυτόματα. Δηλαδή: File > Options > Formulas > Workbook Calculation > Automatic.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Ok Το κατάφερα και αυτό ευχαριστώ για της πολύτιμες πληροφορίες!
|
![]() |
| Ετικέτες |
| χρονικό διάστημα, χρονόμετρο |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρώτη Κυριακή μετά από δοθείσα ημερομηνία. | Spirosgr | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 11-01-15 02:46 |
| [ Ερωτήματα ] Αναγωγή και υπολογισμός μέρες σε μήνες και μήνες σε έτος | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-14 12:41 |
| [ Εκθέσεις ] Ημερομηνία μετά από 6μήνες | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-07-11 21:20 |
| [Συναρτήσεις] Μήνες σε αριθμιτική τιμή | Helena | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-06-10 07:34 |
| [ Εκθέσεις ] Αθροίζοντας μήνες σε έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-02-10 16:53 |
Η ώρα είναι 19:10.

Υβριδικός τρόπος