Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
παιδιά γειά σας. Καλό μήν αύριο και πιστεύω να σας βρίσκω για αρκετό καρό ακόμα στο φορουμ πριν τα μπάνια. Λοιπόν στο θέμα μου. Έχω φτιάξει ένα έγγραφο (βλ. συνημμένο-stromata) και στην έκθεση στην στήλη Hm_eidopiisis θέλω να παίρνει ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ την ημερομηνία από την στήλη Hm_agoras και να βγάζει την ημερομηνία μετά από (6) μήνες και μετά να παίρνει την ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και να βγάζει την μετά (6) μήνες. ΔΗΛ: Hm_agoras 1-7-2011 Hm_eidopiisis 1-1-2012 και μετά πάλι 1-7-2012 κ.ο.κ. Πιστεύω αν έγινα αντιληπτός. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω μήπως αντί έκθεσης να γινόταν να ενημερώνει ένα μηνιαίο ημερολόγιο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στο Forum Χρήστο δεν πολυκατάλαβα τι θέλεις. Δηλαδή όταν λες 1/7/2011-1/1/2012-1/7/2012 κοκ εννοεις το άπειρο....? Σου επισυνάπτω μια πρόταση στην βάση σου πως θα δημιουργήσεις ένα πεδίο ημερομηνίας στο ερώτημα που θα είναι 6 μήνες μετά. Τώρα για την δεύτερη ερώτηση δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει μια φόρμα ή έκθεση από την έννοια ημερολόγιο. Τα ημερολόγια που βλέπουμε σε διάφορα προγράμματα ακόμη και στα windows είναι φόρμες (ή εκθέσεις αν θέλεις) με την κατάληλη σχεδίαση και τον κατάληλο κώδικα. Ελπίζω να βοήθησα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris Ch : 01-07-11 στις 16:07. |
| |||
| |||
![]()
Παιδιά γειά σας. Ελπίζω να έχετε δροσιστεί λίγο στις παραλίες......(μα τι λέω αφού όλοι ήμαστε εδώ.) Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ που με βοήθησες στο πρώτο σκέλος (6μηνο). Ναι θα ήθελα αν γίνεται στο άπειρο (συνέχεια να παίρνει την νέα ημερομηνία) αν δεν γίνεται θα ήθελα μια πρόταση. Τώρα όσο αφορά το ημερολόγιο πιστεύω ότι θα είναι πιο συγκεντρωτικό (βλέπεις ολόκληρο τον μήνα). Αν είναι εύκολο για ένα αρχάριο στην access θα ήθελα να μου το δείξεις. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ημερομηνία μετά από 6 μήνες | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 16-03-21 11:20 |
Πρώτη Κυριακή μετά από δοθείσα ημερομηνία. | Spirosgr | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 11-01-15 02:46 |
[Excel07] Αυτόματη αρίθμηση μετά από κλικ | Διογένης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 03-07-12 10:31 |
[VBA] Κλείδωμα μετά την χρήση 30 ημερών. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-05-12 23:03 |
Ταξινόμηση Φόρμας μετά από Ενημέρωση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-02-12 14:38 |
Η ώρα είναι 11:39.