Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αντιστοιχία δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 04-03-11, 07:41
Όνομα: ΝΙΚΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Smile Αντιστοιχία δεδομένων

Καλημερα εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι οπωσδηποτε βοηθεια. εχω ενα μεγαλο πινακα με πολλες εγγραφες και 4-5 στηλες(η πρωτη στηλη περιεχει ενα μοναδικο κωδικο). Αυτο που θελω να κάνω ειναι να δημιουργησω ενα νεο φυλλο στο ιδιο αρχειο το οποιο να εχω τον κωδικο του μονο, και να μπορει να βρει τον αντιστοιχο πεδια στο πινακα και να μου επιστρεφει της αντιστοιχες τιμες του. ευχαριστω πολυ.

+ακομα μια ερωτηση αν εχω κωδικους με την μορφη 10.100.1000 μπορω να κανω κατι να γινει 10,100,1000 (θελω αν μπορει αυτο να γινει αυτοματα γιατι οι κωδικοι ειναι παρα πολυ.ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos84 : 04-03-11 στις 09:01.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 01-02-13 19:34
Αντιστοιχία αριθμού - ονόματος Διογένης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 05-07-12 19:35
[ Φόρμες ] Αντιστοιχία Ημερομηνίας - Ημέρας mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 04-06-11 19:35
[ Ερωτήματα ] αντιστοιχία τηλέφωνο με όνομα lammis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 28-09-10 10:02

Η ώρα είναι 08:48.