| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
εχω αυτο το προγραματακι που μου κανει την δουλεια μου.το θεμα ειναι οτι εγω τις διαστασεις τις βγαζω απο προγραμμα της access και μετα πρεπει να τις περασω σε αυτο το προγραμα για να βγαλω ποσες βεργες πρεπει να εχω και πως πρεπει να τις κοψω.ξερει κανεις πως δουλευει αυτο το προγραμα,και αν ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο με access και πως.αν μπορει καποιος να με βοηθησει πολυ θα το εκτιμουσα.ευχαριστο σακης. |
|
| ||||
| ||||
|
Σάκη καλημέρα! Για να σε βοηθήσουμε, να πραγματοποιήσεις αυτό που επιθυμείς, θα πρέπει να ανεβάσεις ένα Access παράδειγμα. Περιμένουμε να σε διαβάσουμε. Φιλικά Τάσος ΥΓ. Το συνημμένο σου διαγράφηκε γιατί το περιεχόμενο του δεν ταιριάζει στο χαραχτήρα του φόρουμ. Στους Κανόνες του Forum και στην ενότητα: "Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες" αναφέρεται το εξής: ....Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού ( ... ) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο....
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 19-10-10 στις 01:57. |
|
| |||
| |||
|
εχω εναν πινακα με διαφορες διαστασεις ,που αντιστιχουν σε κοματια που πρεπει να κοπουν απο βεργες 6 μετρων. πως μπορει να κοπουν με την λιγοτερη φυρα.θελω δηλαδη μια ρουτινα πουνα τρεχει τις διαστασεις που θελω να κοψω και οταν βρησκει αυτες που"χωρανε"πιο καλα στην βεργα να συνεχιζει με αλλα κοματια και την επομενη βεργα. ευχαριστο πολυ για την απαντηση.δεν μπορω να το στειλω σε access γιατι δεν το εχω κανει.εστειλα το προγραματακι αυτο για να καταλαβεται τι θελω να κανω. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Αγαπητέ Σάκη, από τα γραφόμενά σου προκύπτει οτι θέλεις μια ολάκερη εφαρμογή ! Τα μέλη του Forum μπορούν να βοηθήσουν ώστε να επιλυθεί μια δυσκολία που συναντά κάποιος καθώς αναπτύσει μια εργασία. Η ερώτησή σου είναι πολύ γενική, δεν νομίζω να πάρεις απάντηση από κάποιο μέλος. Η πρότασή μου είναι να έλθεις σε επικοινωνία με την ομάδα που διαχειρίζεται το ms-office.gr και να κάνεις μια συζήτηση μαζί τους. Ελπίζω να βοήθησα / Νίκος Δ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σάκη! Αν το ερώτημά σου είναι: "Γίνεται βελτιστοποίηση κοπής στην Access;" Η απάντηση είναι: Ναι, γίνεται! Επειδή όμως ως θέμα είναι προκλητικά ενδιαφέρον, και επειδή ως μάστορας οφείλω να είμαι αλληλέγγυος σε μάστορα, σου ετοίμασα μια διαδικασία (έτσι για αρχή) η οποία βασικά δεν ξέρω αν κάνει όσα υπόσχεται αλλά τουλάχιστο για αρχή θα μας δώσει κάπως το έναυσμα για παραπέρα ανάπτυξη, έρευνα και εξέλιξη. Σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν άπειρες έτοιμες εφαρμογές για να κάνεις τη δουλειά σου όμως όταν κάτι το κάνεις μόνο σου... έχει διαφορά! ![]() Για να δουλέψει θα πρέπει να της δώσεις τα εξής στοιχεία:
Ο κώδικάς της φαίνεται παρακάτω ενώ η διαδικασία TestCutting είναι ένα παράδειγμα κλήσης της. Η διαδικασία εκτυπώνει τα αποτελέσματα και στο παράθυρο Immediate οπότε μπορείς για την ώρα να βλέπεις από εκεί τα αποτελέσματα κάνοντας δοκιμές αλλάζοντας τις τιμές και το πλήθος των ζητούμενων τιμών. Αν βρεις τα αποτελέσματα σωστά και χρήσιμα, μπορούμε στη συνέχεια να την κάνουμε να δουλεύει και με σύνολα εγγραφών ώστε να είναι χρήσιμη στο περιβάλλον της Access. Καλές κοπές σου εύχομαι λοιπόν και καλή συνέχεια! Function BestCuttingBars(ByVal sngBarLenght As Single, _
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ![]() ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nisgia : 20-10-10 στις 13:18. Αιτία: Διόρθωση δουλειών της νύχτας. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Κάνοντας μία δοκιμή στον κώδικα του Γιάννη προέκυψε το αποτέλεσμα 1. Λύση Κώδικας: Table ------------------------------
Item Bar Length(m) Waste(m)
------------------------------
1 | 1 | 3,5 | 0,5
2 | 2 | 2,55 | 0,9
3 | 2 | 2,55 | 0
4 | 1 | 2 | 0
5 | 3 | 1,45 | 3,55
6 | 3 | 1 | 0
Total: 6 | 3 | 13,05 | 4,95(3 pcs)
2.Λύση Κώδικας: Table ------------------------------
Item Bar Length(m) Waste(m)
1 | 2 | 3,5 | 1,5
2 | 1 | 2,55 | 0
3 | 3 | 2,55 | 3,45
4 | 1 | 2 | 0
5 | 1 | 1,45 | 0
6 | 2 | 1 | 0
Total: 6 | 3 | 13,05 | 4,95(3 pcs)
Έτσι πιστεύω ότι ο αλγόριθμος για την επίλυση του ενδιαφέροντος και δύσκολου προβλήματος που έθεσε ο Σάκης χρειάζεται βελτίωση. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.ειναι οντως αυτο που θελω να κανω.επειδη δεν γνωριζω και πολλα απο προγραμματισμο θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει που θα βαλω των κωδικα στο συννημενο που θα στειλω.πρεπει να κανω καποιον πινακα η καποια φορμα;;;;;
|
|
| |||
| |||
|
θελω να αναφερω οτι εφαρμογες του εμποριου εχω αγορασει ηδη το profil αποτην εταιρια themelio και εχω και το thyrae που το δινουν δωρεαν για τρεις μηνες τα εμπορικα των προφιλ.θεωρω ομως οτι το προγραμμα που εχω φτιαξει εγω στην access ειναι (για μενα)πολυ καλυτερο γιατι ειναι ανοιχτο και μπορω να προσθεσω λειτουργειες οποτε χρειαστει.κανω εκθεσεις οπως με βολευει,κανω προσφορες πολυ πιο ομορφες ,εχω βαλει εκτος απο το κουφωμα και ρολα , σιτες,τζαμια και γενικος οποτε χρειαστει το φτιαχνω οπως θελω(με την βοηθεια και των ανθρωπων του forum). μεχρι στιγμης δουλευω τα παντα απο το δικο μου προγραμμα και αναγκαζομε να ξαναγραφω τις διαστασεις στο thyrae η στο profil για να κανω βελτιστοποιηση.τωρα με την βοηθεια σας πιστευω οτι θα το φτιαξουμε και αυτο.
|
|
| |||
| |||
|
Σάκη επισυνάπτω το αρχείο. Άνοιξέ το στην access
|
|
| |||
| |||
|
γιωργο ευχαριστο πολυ.ως προεπιλογη μου ειχε ανοιχτο το watch window και ως ασχετος με vb ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να καλεσω τον κωδικα απο καποια φορμα.στο προηγουμενο μυνημα σου κανεις μια σωστη διαπιστοση για την φυρα.για να βγαλεις αυτα τα αποτελεσματα που θεωρω πιο σωστα απο αυτα του γιαννη εκανες καποια αλλαγη στον κωδικα?? (χωρις φυσικα να θελω να μειωσω τον γιαννη που αντιθετος τον ευχαριστο πολυ που ασχοληθηκε με το προβλημα μου). το μεγαλο μου ερωτημα ειναι πως θα κανω αυτον η εναν βελτιωμενο κωδικα να δουλεψει σε access???
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έλεγχος αν η εκτέλεση ερωτήματος επιστρέφει κάτι. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-02-14 07:37 |
| [ Ερωτήματα ] όπου is null μπορεί να γίνει τρέχουσα ημερομηνία | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-09-13 21:21 |
| [Excel07] Πως μπορεί να αντιγραφούν μόνο τα μερικά αθροίσματα σε άλλο φύλλο | GEORGE1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-01-13 15:12 |
| Στοιχείο ελέγχου. Πως θα γινει;; | viki_moulara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-12-10 16:17 |
Η ώρα είναι 14:14.

Υβριδικός τρόπος