Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα ξανά προσπαθώ μέσα από την vba να εκτελέσω ένα ερώτημα με παραμέτρους. Δεν έχω καταφέρει όμως να ορίσω ότι δεν επιστρέφετε κανένα αποτέλεσμα από το ερώτημα. Dim db As DAO.Database Dim qdf As DAO.QueryDef Dim rst As DAO.Recordset Set db = CurrentDb Set qdf = db.QueryDefs("qrySinolo") qdf.Parameters(0) = [Forms]![frmA]![A] qdf.Parameters(1) = [Forms]![frmA]![B] Set rst = qdf.OpenRecordset If δεν είναι κενό (rst![ ΆθροισμαΤουSinolo]) Then MsgBox (" ") else MsgBox (" ") End If Επίσης αυτό το "ΆθροισμαΤου" πως αλλάζει ώστε να του δώσω μια ετικέτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Ανέβασε ένα δείγμα που θα περιέχει τους πίνακες με λίγα εικονικά δεδομένα, μια φόρμα από όπου "καλείς" τον κώδικα για να δούμε πώς θα βοηθηθείς... Τα λέμε λοιπόν... Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα και ευχαριστώ ανεβάζω ένα σχέδιο βάσης. Στην φόρμα που ανοίγει αν πατήσω το button της πρώτης εγγραφής (έχει γίνει καταχώρηση τιμής) στον ανάλογο πίνακα δουλεύει κανονικά. Αν δεν υπάρχει εγγραφεί βγάζει το σφάλμα που αναφέρω. Ευχαριστώ ξανά. Πριν από λίγο κατάλαβα ότι δεν ανέβασα μία παρόμοια βάση που βγάζει το ίδιο πρόβλημα ζητάω συγνώμη και το ανεβάζω τώρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarrpan : 13-02-14 στις 15:54. Αιτία: Ανέβασμα βάσης. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα ....πολύς κώδικας, ικανός να στηρίξει εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις. Δες μια άλλη προσέγγιση στο θέμα που μας παρουσίασες... Εφόσον επιμείνεις στη δική σου εκδοχή, το "κλώτσημα" που έχεις ωφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει δεδομένα! Όταν ο ένας πίνακας έχει 3 εγγραφές και ο άλλος 1, τότε το ερώτημα έχει 1 και καλά κάνει και σου δίνει διαγνωστικό λάθους. Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ θέλω να ελέγξω αν υπάρχει εγγραφή την συγκεκριμένη ημερομηνία αν υπάρχει και είναι ίση με μία τιμή να ανοίξει ή φόρμα Β με κάποια πράγματα που θέλω να περάσω. Αν δεν υπάρχει καμία εγγραφή θέλω να ανοίξει η φόρμα Β. Αυτό που επίσης ήθελα να μάθω μια και έφτασα εκεί και κόλλησα είναι πως μπορώ να ελέγξω αν δεν υπάρχει καμία εγγραφή. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Παναγιώτη καλημέρα Με μια συνθήκη όπως παρακάτω μπορείς να ελέγξεις εαν το ερώτημα έχει εγγραφές. Sub ToggleLink_Click() On Error GoTo ToggleLink_Click_Err If DCount("KodA", "qrySinolo") = 0 Then MsgBox ("Δεν υπάρχουν εγγραφές για την τρέχουσα ημέρα με αυτό τον αριθμό") Exit Sub End If |
| |||
| |||
![]()
Sarafis ευχαριστώ πολύ αυτό ζητούσα.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκτέλεση Ερωτήματος από μακροεντολή | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-06-16 14:57 |
Εκτέλεση ερωτήματος κάθε 1η του μήνα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-05-15 12:50 |
μπορεί να γίνει κατι τέτοιο με access | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 37 | 02-12-10 08:51 |
[ Ερωτήματα ] Εκτέλεση ερωτήματος από μακροεντολή? | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 27-09-10 09:14 |
Η ώρα είναι 15:24.