| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Χρήστο! Δεν είναι περίπλοκο όσο φαίνεται! Η αρχή είναι απλή: Δημιουργείς 2 "ερωτήματα-κλώνους" με βάση τον πίνακα που περιέχει το πεδίο Active. Σύνδεσε τη συγκεκριμένη φόρμα με το πρώτο ερώτημα. Στο δεύτερο ερώτημα πρόσθεσε το κριτήριο όπως στο συνημμένο στο προ προηγούμενο μήνυμα μου. Χρησιμοποιώντας την ομάδα επιλογής, θα μπορείς να αλλάζεις την πηγή δεδομένων στη φόρμα σου (βλ. συνημμένο σε προηγούμενα μηνύματα). Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καταρχάς θα ήθελα να καλημερίσω όλη την παρέα. Ήθελα να αναφερθώ σε μια πάρα πολύ ωραία λύση του Τάσου που μου έλυσε κι’ εμένα τα χέρια και έρχομαι στο θέμα. Είμαι χρεωμένος με μία αποθήκη οπλισμού από αυτά άλλα είναι χρεωμένα. Κάποια βρίσκονται στην αποθήκη μου και κάποια έχουν επιστραφεί στις κεντρικές αποθήκες θα ήθελα να φαίνεται όταν πατάω από το τσεκ Βοχ επιστροφή να μού δείχνει τι έχουν επιστραφεί. Έχω κάνει κάτι στο συνημμένο Αλλά δεν κατάφερα κάτι Θά επρεπε στήν αποθήκη να μήν φενεται το 5 μήπως κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. Σάς ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας, εκ των προτέρων.
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Δημήτρη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Αν κατάλαβα καλά θέλεις να ξέρεις ποια υλικά από αυτά που παρέλαβες ,τα χρέωσες σε κάποιον, παραμένουν στην αποθήκη σου ή τα επέστρεψες στην κεντρική. Στη βάση δεδομένων που επισυνάπτω θα βρεις μια λύση, που πιθανόν να σε εξυπηρετεί. Επειδή τα πλαίσια ελέγχου που χρησιμοποιείς μπερδεύουν, τα αντικατέστησα με κατάλληλες επιλογές από ένα σύνθετο πλαίσιο. Φιλικά/Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση μηνύματος σε εντοπισμό ίδιων εγγραφών (σε φόρμα με διάταξη πίνακα) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-16 21:20 |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 16:47 |
| [Συναρτήσεις] εμφάνιση με vlookup συγκεκριμένων κελιών | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-10-15 11:56 |
| Αυτόματη εμφάνιση εγγραφών σε φόρμα Access | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-07-10 18:18 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 10:01 |
Η ώρα είναι 00:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο