| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Βασικά δεν ξέρω εάν είναι εφικτό μέσα σε μια φόρμα να μην προβάλλονται όλες οι εγγραφές.. Να γίνω πιο συγκεκριμένος έστω ότι έχω 50 εγγραφές από αυτές ενεργές είναι οι 40 οι 10 αποτελούν παρελθόν (τις οποίες δεν θέλουμε να διαγράψουμε, αλλά ούτε να σκοντάφτουμε συνέχεια πάνω τους). Μπορώ μέσα στον πίνακα που υπάρχουν τα στοιχεία να έχω ένα πεδίο όπου ας πούμε θα αναφέρει ΝΑΙ η ΟΧΙ και με ένα πλήκτρο πάνω στην Φόρμα να φαίνονται όλες οι εγγραφές οι μόνο οι ενεργές.. Είναι πραγματοποιήσιμο κάτι τέτοιο… |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση μηνύματος σε εντοπισμό ίδιων εγγραφών (σε φόρμα με διάταξη πίνακα) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-16 21:20 |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 16:47 |
| [Συναρτήσεις] εμφάνιση με vlookup συγκεκριμένων κελιών | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-10-15 11:56 |
| Αυτόματη εμφάνιση εγγραφών σε φόρμα Access | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-07-10 18:18 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 10:01 |
Η ώρα είναι 00:46.

Θεματικός Τρόπος