| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλή σας μέρα , Έχω ένα ερώτημα προς επίλυση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Στο δείγμα που ανέβασα έχω έναν φάκελο με αρχεία XML στον υπολογιστή μου έχω βάλλει τον φάκελο και το δείγμα της βάσης στον c: ="C:\search" Η φόρμα έχει ως περιεχόμενο αποκλειστικά αρχεία XML. Τα ονόματα των αρχείων είναι αποκλειστικά αριθμητικά. ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ 1. Η προβολή του περιεχομένου της φόρμας να είναι από προεπιλογή σταθερή: Σε λίστα και η ταξινόμηση αύξουσα ανά όνομα. Δηλαδή όταν κάνω ταξινόμηση και στη συνέχεια κλείσω και ανοίξω την φόρμα να είναι προεπιλεγμένη λίστα και ΑΩ κατά όνομα, κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα. 2. Αν μπορώ να κάνω αναζήτηση πληκτρολογώντας τον αριθμό 3. Εάν ο αριθμός που βρέθηκε με το ENTER να μετονομάζεται σε αριθμό 1 ( το αρχείο που μετονομάστηκε σε 1 θα είναι μοναδικό κάθε φορά 1 επειδή θα μεταφέρεται σε άλλο φάκελο μετά από επεξεργασία. Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] search box | jimis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-02-17 21:18 |
| cboBox Search | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-05-16 10:28 |
| [ Φόρμες ] Phone Book Search | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-06-15 13:21 |
| [ Συναρτήσεις ] ΒΔ.πρόβλημα με το search | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 04-04-14 17:12 |
| [Γενικά] Online Smart Search | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-12 09:50 |
Η ώρα είναι 16:51.

Θεματικός Τρόπος