| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Για σας φίλοι μου! Ζητάω την βοήθεια σας στο να μπορώ να αποδώσω τις πληροφορίες από την δευτερεύουσα φόρμα pinakas2 τα πεδία teltimh & telfpa στα πεδία timh & fpa από την φόρμα pinakas1 και φυσικά σε συνθήκη μετά από την ενημέρωση της δευτερεύουσας φόρμας! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;; ![]() |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δες μιά πρόταση στο συνημμένο (αν κατάλαβα καλά το ζητούμενο) |
|
| |||
| |||
|
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Το μείον της υποθεσης ειναι οτι δεν εχω δώσει =Μεγαλύτερη_τιμή([timh1]) στο πεδίο με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποιά είναι η εντολή για τελευταία τιμή. π.χ. =τελευταία_τιμή([timh1]) που τοποθετώ δεν λειτουργεί. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Αντώνη, αν εννοείς ότι τα πεδία [teltimh] και [telfpa], στη φόρμα [Pinaka2], θέλεις να εμφανίζουν δεδομένα τής τελευταίας εγγραφής, τότε δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Δευτερεύουσα Φορμα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-12-15 09:58 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 19:23 |
| Δευτερεύουσα φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-13 11:11 |
| Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα. | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-11 21:50 |
| Δευτερεύουσα φόρμα σε συνεχή | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-04-10 07:49 |
Η ώρα είναι 11:46.

Υβριδικός τρόπος