| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Υπάρχει κάποια περίπτωση έτσι ώστε να έχω γραμμένο τον κώδικα ή ρουτίνα που θα ήθελα να εκτελεσθεί σε κάποιο πεδίο και να μπορώ μέσω μιας εντολής (Button) να το τρέξω χωρίς πρόβλημα? Εξηγώ τι εννοώ: Εχω το πεδίο [RunCode] σε έναν πινακα μέσα στον οποίο έχω καταχωρήσει το εξής: Private Sub Form_Load() ' If Forms!COntrolPanel.ControlLang = 1 Then cmdLanguage (1) ElseIf Forms!COntrolPanel.ControlLang = 2 Then cmdLanguage (2) End If End Sub Ειναι πιθανόν να τρέξει ο κώδικας αυτός στην Vba διαβάζοντας τι ακριβώς πρέπει να γίνει απο τα πιο πάνω? Ευχαριστω εκ προτέρων |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] επιλογή σε αναδυόμενο πεδίο και τοποθέτηση σε πεδίο υποφορμας | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-04-18 11:02 |
| Πρόβλημα με κώδικα σε πεδίο | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 24-04-15 19:15 |
| [VBA] Εμφάνιση σταθερού κειμένου κατά την εκτέλεση κώδικα | ΘΟΔΩΡΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-02-12 23:50 |
| [VBA] VBA – Εκτέλεση κώδικα από το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας και κάτω | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-03-11 07:28 |
Η ώρα είναι 10:57.

Υβριδικός τρόπος